Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1131 1132 1133 ... 1285 1286 1287 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
qanatoli
bruger
28. dec. 2017 21:42
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Petrescu: I den prisklasse synes jeg du skal tjekke GM Gourmet i Dragør. Jeg har fået mad derfra en gang, kvaliteten var helt ok, der var rigeligt og det var nemt - pænt anrettet og lige til at sætte på bordet.

Det er så ikke noget der flytter grænser eller giver mindeværdige madoplevelser, men til drt arrangement jeg deltog i var alle glade og tilfredse. Jeg kender ikke den præcise kuvertpris, men man kan jo altid få et tilbud.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Geddar
bruger
28. dec. 2017 22:10
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

@Jpp

Et par forslag:

Forret:
1. https://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/rimsaltet-lakseryg-med-rodbedetatar-og-rygeostecreme/
2. Jordskokkesuppe (find Seiferts her på bold) med ristede kammuslinger og evt. bacondrys.

Hovedret:
1. Langtidsstegt oksetyndsteg med pommes anna, demiglace og stegte gulerødder
2. https://gastromand.dk/opskrift-beef-wellington-med-rodvinsglace/



Dette indlæg er blevet rettet 28. dec. 2017 22:10 af Geddar
Jpp
bruger
28. dec. 2017 22:24
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Tak Geddar! Det skal jeg have kigge på inden i morgen. Specielt jordskokkesuppen lyder genial.
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking"
60'er
bruger
28. dec. 2017 23:40
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

@saint
Har du mulighed for at uddybe lidt om den rødvinslinse tærte, den prikker til min nysgerrighed. Og som nævnt er internettet ikke til megen assistance.
Jussi
bruger
28. dec. 2017 23:56
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Til nytår skal jeg lave hovedret - og den bliver nem:

Bøf bearnaise

Men det er jo som sådan ikke nemt og slet ikke til 16, da alle tre dele som bekendt skal serveres på minuttet.

Så må man jo snyde med 2 ud af 3, så:

- Boserups snyde-bearnaise. Står jo næsten og hyggefærdigør sig selv og smager nærmest bedre end the real deal.

- Oksebryst, som har simret smørsmørt i urter osv. Skæres i bøfstørrelse og vendes hurtigt på panden i smør. Og så har man jo den perfekte suppe til mel- og kødboller dagen efter.

Men fritterne er hellige, så der køres Heston (der går for meget til spilde med Kvalis udgave til så mange, synes jeg.) Og der kan man jo også forberede 2/3 af proceduren i forvejen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.

Dette indlæg er blevet rettet 29. dec. 2017 00:02 af Jussi
Sir
Moderator
29. dec. 2017 00:14
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Laver også bearnaise men laver den rigtige. Synes ikke det er et problem i større mængder. Bruger min bamix til at piske. Laver sous vide kød som lige ryger på panden. Bliver hestons ovnkartofler til. Orker ikke fritter til så mange af frygt for at de bliver kolde pga mange batches.
Foie gras og Pekingand inden. Lavede begge dele i dag. Lavede faktisk min foie gras i vandet som anden simrede i. Spændende om den er god. Temp var lidt højere end man normalt laver sådan en ved.
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
29. dec. 2017 00:25
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg gider slet ikke sous vide, sådan som min opfører sig pt.

Til jul gav jeg dem 24 timer for at se, om det gjorde nogen forskel, men igen var halvdelen nogenlunde trukket op om benet og resten decideret seje.

Desuden blodrød saft i posen.

Jeg testede vandet med separat termometer og det viste den ønskede temperatur. Det er virkelig mystisk.


Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Petrescu
bruger
29. dec. 2017 12:36
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

qanatoli, tak for tippet. Jeg kigger nærmere på GM Gourmet.
West Ham United
Sir
Moderator
29. dec. 2017 13:38
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Lyder simpelthen for mystisk Jussi. Du kan lige låne en af mine maskiner og se om du får samme resultat.
Dette er en signatur.
Mr. Pink
bruger
29. dec. 2017 16:49
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Har købt 60 gram trøfler, så laver denne forret:

https://www.google.dk/amp/s/www.tveast.dk/amp/13370

(De har hvide trøfler i Meny - fra Peru, men sådan er det)

Rune, bruger du bamix til bearnaisesaucen?

Og opskriften på Hestens kartofler er?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1131 1132 1133 ... 1285 1286 1287 Vis alle sider