Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1161 1162 1163 ... 1258 1259 1260 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
qanatoli
bruger
13. juli 2018 10:50
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Pink, kan du ikke skrive hvorfor i stedet for at linke til en 50 minutter lang youtube video?

Jeg holder mig i øvrigt selv fra norsk laks - er det det videoen handler om, eller er der et generelt lakseproblem?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Mr. Pink
bruger
13. juli 2018 10:59
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Ja, det er netop det, videoen handler om _ det norske laks, der er så ekstremt giftigt.

Ved slet ikke, hvor man skal købe sund laks henne
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Geddar
bruger
13. juli 2018 11:02
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg støder forholdvist ofte på færøsk laks, både ved havnen i Aarhus og den lokale fiskebil. Det bør være ret nemt at finde i og omkring København også.
qanatoli
bruger
13. juli 2018 11:24
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

De fiskehandlere jeg har været i i Kbh. nægter at røre norsk laks.

Jeg overhørte gutten i delikatessen i Meny på Borups Alle fortælle en kunde at de nogen gange havde norsk i køledisken, men aldrig i delikatessen. Pudsig politik, men han var i det mindste ærlig.

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jussi
bruger
13. juli 2018 12:44
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Geddar, ja - feks.

Det lyder godt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
HGW
bruger
13. juli 2018 12:56
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Sir C: torsk, sej, pighvar, laks fungerer generelt godt i ovnen.

Ellers panden med smør/olie, mest tid på skindsiden og så brunes på modsatte.

Hvis du ikke er den garvet fiske spiser, så hold dig til den enkle. At springe ud i at lave din egen fiskefond er ikke svært, men vent med det. Der kan købes ok fond.

Lige nu er der makrel i havene omkring os, stadigvæk enkelte hornfisk, og så sild. Rødspætter, sej og torsk som de mest almindelige.

Røgning virker også godt, men kræver lidt udstyr, indsigt og tid.
Loyalty is forever or money for nothing!?
Guerre
bruger
13. juli 2018 18:06
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

EKSTREMT giftig ligefrem...

Men ja, jeg holder mig også fra norsk burlaks. Også på grund af endosulfan.

Bare stop med at være så fattig og hold dig til vildlaks. Det smager EKSTREMT meget bedre, er langt sundere, og så fucker det ikke hele økosystemet op.
When you drank the world was still out there, but for the moment it didn’t have you by the throat.
Kaffe
"bruger"
14. juli 2018 19:57
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvorfor KNEP bliver brystet altid tørt, når jeg laver kylling?! I aften har jeg lavet sådan en provencalsk børge med 40 fed hvidløg i en gryde tætnet med dej. Alligevel er brystet helt fucking tørt.
Det er sådan en økokylle fra Føtex. Skal jeg købe kylling andetsteds? Eller skal jeg lægge den i kærnemælk hver gang?
Jeg bliver RASENDE, når lort ikke virker.
Niddets arkivar
Jerikov
bruger
14. juli 2018 20:25
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg siger det igen, men så heller aldrig mere, kære Kaffe :

Gothenborg.

https://m.gothenborg.dk/kyllinger
God knows that he won´t arrive
Jussi
bruger
14. juli 2018 20:28
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg lavede også sådan et kræ i dag, hvor brystet var saftigt.

Jeg butterflyer altid kylling - så kan rygbenet bruges til fond - og i dag fyldte jeg så merian, mynte, salvie og persille ned i brystlommerne.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1161 1162 1163 ... 1258 1259 1260 Vis alle sider