Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1217 1218 1219 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Jussi
bruger
5. juni 10:56
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Den er nemlig ikke lige så grøn.

Sidst jeg lavede det var efter en opskrift fra dig.

Det var vist en flødeis med agavesirup.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Jussi
bruger
5. juni 10:58
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Og så lidt valgflæsk i en variation, som jeg tror bliver godt i varmen i dag:

https://youtu.be/CgQL3Uyofv4
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Saint
bruger
6. juni 19:31
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Synes faktisk at den guide til at lave pastirma der kom bagefter var mindst lige så intressant, det kunne godt være noget man skulle prøve kræfter med.
(...)
Jussi
bruger
6. juni 19:38
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg blev ikke ført videre til pastirma(?)

Den ret med presa smagt sindssygt godt. Hemmeligheden er selvfølgelig ordentlig nedkogt hønsefond.

Jeg lavede en med en del afskåret asparges, merian og hvidvin og kogte den helt ned.

Jeg har levet lidt i den overbevisning, at secreto og pluma er det mest interessante, men det der presa i går med sin wagyu-marmorering - jeg kunne have lavet tatar af det.

Resterne lavede jeg i øvrigt biksemad af i dag.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Saint
bruger
6. juni 20:58
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg blev ikke ført videre til pastirma(?)


Blev smidt hen på den her og selvom jeg aldrig rigtig har smagt det blev jeg meget fascineret af processen.

https://www.youtube.com/watch?v=Nr6C11Z4vNA

Jeg lavede en med en del afskåret asparges, merian og hvidvin og kogte den helt ned.

Jeg har levet lidt i den overbevisning, at secreto og pluma er det mest interessante, men det der presa i går med sin wagyu-marmorering - jeg kunne have lavet tatar af det.


Det lyder også voldsom godt, men der ligger også rigtig meget forarbejde i at kommer der hen hvor man kan anrette retten, omend det absolut ikke er dårligt.
(...)
Jussi
bruger
6. juni 21:29
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det ser godt ud, Saint!

Man burde have sådan et skab bare til tørring.

Selvfølgelig enig i det sidste, du skriver, men det er bare fedt at have forberedt alt, så det bare kan samles når gæsterne sidder der.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Geddar
bruger
7. juni 00:34
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Apropos tørring, så har jeg kastet mig ud i at lave coppa. Kryds fingre!
Jussi
bruger
7. juni 20:15
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Vildt nok. Tørrer det i skab?
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Saint
bruger
7. juni 22:31
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jussi@: Helt enig og den røger da i hvert fald i min notebook med nogen grønne aspargas eller ligne.

Angående tørringen er det store problem at vi har et rigtig københavner køleskab.
(...)
Geddar
bruger
8. juni 11:06
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det bliver tørret i køleskabet i dryaging poser. Det skulle fungere ret godt.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1217 1218 1219 Vis alle sider