Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1219 1220 1221 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Mr. Pink
bruger
2. juli 19:11
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Lyder virkelig lækkert, Jussi.

Skriv gerne, hvordan det blev, og hvad du drak til.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Jussi
bruger
2. juli 22:22
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg lavede bistro-klassikeren med at banke en udskæring flad, så den kun skal have et minut ved høj varme.

I dette tilfælde entrecote. Eller angtrécotÉ, som man siger.

Virkelig hyggelig ret med den friske og fede spidskål.

Carignan i glasset:

https://gladvin.dk/roedvin-19/resten-af-frankrig-104/syd-og-vestfrankrig-languedoc-og-omegn-339/domaine-fontedicto-languedoc-116/nv15-vdt-rouge-pirouette-962.html
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
qanatoli
bruger
3. juli 14:19
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Og hvad med spidskålen?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jussi
bruger
3. juli 23:36
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Frisk og fed som skrevet - eller hvad tænker du på?
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
qanatoli
bruger
4. juli 09:32
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Sorry, det gav ikke mening, det var fordi jeg ikke kunne se på spidskålslinket hvordan cremen blev lavet - og da du så beskrev behandlingen af kødet håbede jeg du ville sætte et par ord på kålen.

Men jeg blev distraheret mens jeg skrev, og så kom forklaringen ikke med...
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jussi
bruger
4. juli 09:40
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Ach so. Nå, men det kan i hvert fald anbefales!
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Narildsen
bruger
4. juli 21:18
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg skal i sommerhus og mangler inspiration til et gastronomisk dagsprojekt. Jeg har adgang til diverse udstyr, så det må gerne være noget der kræver lidt.

Nogle idéer?

Sir_Cumcised
Moderator
4. juli 22:44
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg lavede pulled pork fornylig. Sprængte nakkerne først med en smule røg (liquid smoke) i lagen. Derefter sous vide i 24 timer.
Det blev super godt. Man kan lave ribs på samme måde.
Saint
bruger
4. juli 22:47
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg lavede pulled pork fornylig. Sprængte nakkerne først med en smule røg (liquid smoke) i lagen. Derefter sous vide i 24 timer.
Det blev super godt. Man kan lave ribs på samme måde.


Hvor meget varme ?

Har netop fået en sous vide og skal i den grad prøve noget af her over sommeren.
(...)

Dette indlæg er blevet rettet 4. juli 22:50 af Saint
Saint
bruger
4. juli 22:48
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg skal i sommerhus og mangler inspiration til et gastronomisk dagsprojekt. Jeg har adgang til diverse udstyr, så det må gerne være noget der kræver lidt.

Nogle idéer?


Hjemmelavet Basilikum flødeis med friske jordbær og brændt hvid chokolade er helt vanvittigt og relativ nemt.
(...)

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1219 1220 1221 Vis alle sider