Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1221 1222 1223 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Jussi
bruger
26. aug. 18:52
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nogen der ligger inde med en god, asiatisk gryderet med nakkefilet, citrongræs, kokosmælk osv?

Jeg skal have noget med til en sammenkomst i morgen, hvor der er ris - resten kommer jeg med.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
pukledyret
bruger
26. aug. 19:15
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvis du har tid, kan du eventuelt lave vietnamesisk karamelliseret gris Thit Kho To. Det er en crowd-pleaser.

Så kan du lave en lækker sauce/suppe i en anden gryde med grønne bønner, snittede gulerødder, kokosmælk, citrongræs, thai basilikum, chili, ingefær, fiskesauce og soya. Servér med ris i en skål, lidt sauce på, derefter kød og så snittet persille/forårsløg/koriander på toppen.

Når dine børn en dag spørger dig; "Far, hvad gjorde du for at stoppe klimakrisen?" - hvad fortæller du dem så?

Dette indlæg er blevet rettet 26. aug. 19:16 af pukledyret
Jussi
bruger
26. aug. 19:59
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Perfekt, Pukle.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
pukledyret
bruger
26. aug. 20:20
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

...Og der skal helst frisk lime til som folk selv kan trykke udover.



Når dine børn en dag spørger dig; "Far, hvad gjorde du for at stoppe klimakrisen?" - hvad fortæller du dem så?
Sir_Cumcised
Moderator
26. aug. 22:01
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Du kan også bare lave en thai-curry? Nemt og hurtigt. Der er billige thai skalotteløg og aubergine ved hovedbanen. Currypaste også.
Jussi
bruger
26. aug. 22:03
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Opskrift?

Det er ikke den slags mad, jeg laver som oftest.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Krook
bruger
29. aug. 09:22
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Skal lave quesadillas og plejer at bruge gedeost. Den går dog ikke i dag. Hvad er en god pendant, der ikke bliver alt for flydende? Tænker feta, men frygter at det giver en lidt for salt smag.
qanatoli
bruger
5. sep. 12:39
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har rodet med et par billige mandolinjern, som jeg har besluttet at skille mig af med (et arbejdet, et andet en gammel gave). Det ene er ikke skarpt nok, det andet er for blødt, så de ting jeg skiver bliver tykkere på midten (det er af plast der bøjer når man kører grøntsager hen over dem).

Så jeg overvejer at anskaffe et i en bedre kvalitet - men jeg er i tvivl om, om jeg får det brugt nok, i forhold til at det så både koster og fylder en del.

Hvad er jeres erfaringer - får I brugt jeres mandolinjern, og kan I anbefale nogle der både er robuste, skarpe og til at holde rene?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Sir_Cumcised
Moderator
5. sep. 15:36
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har præcis det her:


https://politiken.dk/forbrugogliv/boligogdesign/testboligdesign/art5035070/Microplane-mandolinjern

Den kan kun lave tynde skiver, ikke strimler osv. Jeg har været rigtig glad for det og bruger det ofte til løg, agurkesalat, kartofler. Kan komme i opvasker og er stadig skarpt efter godt 10 år.

qanatoli
bruger
5. sep. 23:23
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det var selvfølgelig også en mulighed - jeg havde ikke tænkt på muligheden for at vælge en mere simpel model. Tak for forslaget.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1221 1222 1223 Vis alle sider