Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1224 1225 1226 1227 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
pyto
bruger
14. okt. 09:23
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Perfekt. Tak, Bosse!
Ståle raus.
JMM
bruger
18. okt. 11:04
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har en kompaktovn, type Siemens med fuld damp og mulighed for god
temperaturstyring. Kan jeg i princippet ikke køre kødet sous vide v. 57 grader, såfremt det er ordentlig vakuum pakket?
qanatoli
bruger
18. okt. 21:07
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har ikke prøvet, men jo, det burde du kunne.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jussi
bruger
18. okt. 22:10
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Eller lægge det i et kar med vand i ovnen, hvis temperaturstyringen er god - fordampningen kan ikke være noget at tale om.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
qanatoli
bruger
19. okt. 09:53
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har på en restaurant i Aarhus - jeg er ikke sikker på hvilken, men jeg tror det var Nordisk Spisehus - fået en forret som jeg vil forsøge at kopiere.

Det har ret simpelt “bjælker” af koldrøget laks, med agurkekugler og “dutter” af urtemajo og rygeostecreme. Men jeg fatter ikke hvordan de havde skåret bjælkerne ud af laksen - de var vel 1,5 * 1.5 * 12 cm, og fuldstændigt ensartede. Er det bare at tage en helt kold lakseside, og så have en super sikker hånd med kniven? Eller er der et trick hvormed man kan justere formen på stykkerne efter udskæring (lidt som når man ruller en svinemørbrad ind i folie for at gøre den mere ensartet)?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
JMM
bruger
1. nov. 15:05
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Coq au riesling - hvad er hemmeligheden? Skalotteløg istedet for perleløg og så flambere med cognac? Ris eller kartoffelmos til? Faldgrupperne er mange!
Nørremark
bruger
7. nov. 13:36
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har akut (lørdag) brug for frisklavet fyldt trøffelpasta. Ikke hvid pasta der har ligger i nærheden af lidt trøffel, den mørke der giver forhåbning om at der faktisk er revet trøffel i. SuperMarco har ikke noget i denne uge.

Nogen der kender et sted?

Hvis det ikke er fyldt kan jeg nok også leve med det...


Dette indlæg er blevet rettet 7. nov. 13:52 af Nørremark
qanatoli
bruger
7. nov. 14:09
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvad med at lave den selv? Jeg fandt frisk trøffel i torvehallerne.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Nørremark
bruger
7. nov. 18:24
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det skal vi bestemt også en dag! Lige på lørdag har vi 11 gæster og 4-5 andre serveringer vi skal forberede og lave på dagen, gæsterne vil nok også gerne se os ved bordet :o)
qanatoli
bruger
7. nov. 18:43
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Forståeligt. Selvom alt andet end kogningen jo sagtens kan klares på forhånd.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1224 1225 1226 1227 Vis alle sider