Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1225 1226 1227 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Sir_Cumcised
Moderator
7. nov. 19:04
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nørremark - Bor du i Kbh?

Hvis ja, så bestil frisk Fyldt pasta hos Spaghetti Martelli på hjørnet af Østerbrogade og Classensgade. De har det KUN fredag. Så ring formiddag og bestil.
Køb derefter en frisk trøffel hos Meny Rotunden på Strandvejen.

Kog pasta. Brun smør. 3 pasta pr tallerken. Dryp brun smør over. Riv trøffel over ved bordet.
Nørremark
bruger
7. nov. 21:42
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Sir - Kbh ja og det er præcis min fall-back løsning.
Men har du smagt SuperMarcos fyldte trøffelpasta? Virkelig intens i smagen, sidst rev vi bare lidt parmesan over og lukkede øjnene i fryd.

Tak for input til Jer begge.
Sir_Cumcised
Moderator
7. nov. 22:06
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nej. Matinelli laver det helt friskt med ricotta og spinat. Det er klasse.
Jeg er skeptisk mht det andet..?!
clausp
bruger
7. nov. 22:40
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvis det er rigtig gode trøfler, så skal de bare rives i fine flager over en gang æggepasta som er vendt i brunet smør.

Jeg har fået det et par gange på Da Fortunato i Rom med hvide Alba-trøfler. Det smager fantastisk, og allerede når det anrettes ved bordet og flagerne rammer den varme pasta breder der sig en vidunderlig duft i rummet.

Der er i øvrigt sådan en mærkelig trend for tiden med at øse trøffelolie over det hele. Jeg hader det.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Nørremark
bruger
8. nov. 12:08
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Så er der bestilt hos Martinelli, kommer nok også til at sample deres lufttørrede skinker....
Saint
bruger
8. nov. 19:57
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nogen der har erfaring med at sous vide kød dagen før det skal bruges? hvad er den bedste fremgangsmåde og er der noget man skal være obs på?
(...)
Sir_Cumcised
Moderator
8. nov. 20:18
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Kan du uddybe?
Saint
bruger
8. nov. 22:46
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Skal sous vide 4 okseculotter og kan ikke helt dreje om jeg bare skal give dem "fuld tilberedningstid og så smide dem i køleren før de røger grillen eller give dem lidt mindre for at give mig selv mere margin til at varme kødet op?
(...)
Jussi
bruger
9. nov. 08:53
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

De der præ-sousvidede sager ser ud til at være populære i supermarkederne, og de anbefaler vist blot, at man gennemvarmes det:

https://meny.dk/sous-vide
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Geddar
bruger
9. nov. 09:08
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Ja, det kan man sagtens. Bare sæt den et par grader under ønsket kernetemperatur.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1225 1226 1227 Vis alle sider