Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1243 1244 1245 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
qanatoli
bruger
23. maj 08:15
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg får lyst til Focaccia.

I forhold til Thermomix ville jeg gerne have en, men min kone er meget glad for den kenwood kun bruger til bagning, og så længe resten af maskinparken også kører er det svært at forsvare investeringen.

Jeg har sparket dæk på den hos en nabo, der solgte dem for mange år siden, og det er en fed maskine. Attraktionen for mig er lidt det samme som sous vide. Den giver mulighed for at lægge en stor del af tilberedningen af et måltid i hænderne på noget mekanik, der gør at fejlraten bliver meget mindre (jeg ved godt den kan en masse andet også), og det kan jeg godt lide. Når jeg har gæster kan jeg godt lide at så mange fejlmuligheder som muligt er eliminerede.


A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Sir
Moderator
23. maj 08:18
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Præcis sådan har jeg det også. Men 10.000 kr er bare en sjat især hvis den bare kommer til at stå i skuffen.

Der er virkelig intet besvær i det focaccia. Ingen æltning, mel på bordet osv.
qanatoli
bruger
23. maj 15:30
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Og det er den slags bagning jeg kan håndtere. Resten overlader jeg til fruen, der oven i købet er dygtig til det.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
qanatoli
bruger
24. maj 17:56
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvad bruger I til at kværne krydderier med? Jeg har en fin morter, men jeg synes det er langsommeligt fx at stå og kværne garam masala i hånden. Kan en billig kaffekværn klare det, eller er der bedre løsninger?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Sir
Moderator
24. maj 18:02
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Min bamix havde sådan en lille kniv i en skål ting. Det fungerer fremragende.
qanatoli
bruger
24. maj 18:07
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det havde jeg ikke tænkt på - min havde ikke sådan en med, men det vil jeg kigge på.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Nickdkinter
bruger
24. maj 18:09
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Bamix så klare den jobbet for dig. Og du bliver glad for den
Sir
Moderator
24. maj 18:42
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Den her:

https://www.kitchenone.dk/produkt/bamix-processor/?gclid=CjwKCAjwtqj2BRBYEiwAqfzur_u2-qNQhYUTzPlngs-RExkQwh--6Qre3_PLIjcvg0KQg7oIIb3vqBoC1PMQAvD_BwE
qanatoli
bruger
24. maj 18:43
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Tak, den er bestilt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
qanatoli
bruger
25. maj 17:53
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nu vi er i gang med anbefalingerne - skærebrædder? Jeg har et utal, men lige præcis 0 som jeg er rigtig glad for.

Jeg har en bunke plastskærebrædder, som kan koges i opvaskemaskinen, men som med tiden er blevet skæve og har fået type ridser. Og så ligger de ikke særligt fast.

Så har jeg et epicurean bræt, som er lavet af et papirbaseret materiale. Det holder formen, men jeg synes det er for hårdt, hvilket både sløver kniven og gør det mindre behageligt at arbejde med. At skære på det føles lidt som at køre kridt over en tavle.

Jeg har en del mindre træbrædder, som fungerer, og så har jeg et stort, som er ved at flække, og som jeg nok bør udskifte.

Jeg hælder til træ, og så til at bruge plastikbrædderne til råt kød og lignende, der ikke kræver så meget præcision, og hvor det give god mening at sterilisere dem i opvaskeren bagefter. Hvad gør i andre, og kan I anbefale noget? Jeg vil godt betale for et ordentligt træskærebræt, men jeg kan ikke gennemskue om det er en lottokupon om de flækker, eller om ordentlig kvalitet og behandling kan sikre at de holder?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1243 1244 1245 Vis alle sider