Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 434 435 436 ... 1219 1220 1221 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Sir_Cumcised
Moderator
12. feb. 2011 17:18
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Farfan den blev ok, og jeg har en ny over as we speak!

Denne gang har jeg brugt Carls porter og tykkam i stedet for Carls Lager og oksebov.

Jussi
bruger
12. feb. 2011 17:21
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hvad fandt du ud af med vin?
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Farfán
bruger
12. feb. 2011 17:38
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Lavede den også med carlsporter og oksebov. Det pisse godt med abrikoser i den.


Har lavet din chokolade dessert, det sgu lækkert - men damn det ligger tungt!!!
96 kg og 198 cm
Sir_Cumcised
Moderator
12. feb. 2011 17:42
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Har også smidt abrikoser i og lavet chokodesserten :D

Jussi, jeg overlod til en anden, som bor lige ved værnedamsvej, så vi må se :)
Farfán
bruger
12. feb. 2011 17:46
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Synes dog det var lidt svært at pute marshmellows i, det størkner ret hurtigt. Men lækkert med alt det forskellige i. Min indeholder valnødder, hasselnødder, paranødder, abrikos, marshmellows og digestive.
96 kg og 198 cm
DanishBhoy
bruger
13. feb. 2011 00:31
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Havde en snak over middagsbordet om det "manglende" brød i traditionelt dansk mad

hvis man kigger på hvad man forbinder med "dansk" mad, så er det hakkebøf/dunser/medister med sovs og kartofler, men der er ingen brød til

hvis man retter blikket mod fx indien/mellemøsten/latinamerika, så er brød i en og la anden form, en del af de traditionelle retter der

hvordan kan det være at det ikke er repræsenteret i det danske "køkken"?

rundede det med at de "danske" retter ikke er "gryderetter" som det er flere af de andre steder, men man forventer heller ikke at få et stykke brød til millionbøffen, den sammenkogte ret osv osv

syntes bare at det er pudsigt at et gammelt landbrugssamfund som det danske ikke har mere brød i madkulturen, altså vdr de varme retter
Is it cold in his shadow?
Jussi
bruger
13. feb. 2011 15:09
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nogen der har en opskrift på de der Heston-fritter?

Skal lave bøf bearnaise i morgen til frokost og skal have friteusen i brug.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Sir_Cumcised
Moderator
13. feb. 2011 15:12
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

http://www.youtube.com/w…eature=fvsr

Superbest på Strandvejen har Maris Piper kartofler.

Final frying er på 180-190 grader i øvrigt.
Dette indlæg er blevet rettet 13. feb. 2011 15:15 af Sir_Cumcised
Jussi
bruger
13. feb. 2011 15:39
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Ahh, søgte selvfølgelig ikke på ´chips´.

Takker.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
fck-styrer
bruger
14. feb. 2011 10:44
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg lavede for første gang okse cuvette igår! Og hold op hvor blev det bare perfekt! En helt igennem fantastisk middag, jeg er så stolt af mig selv
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 434 435 436 ... 1219 1220 1221 Vis alle sider