Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 690 691 692 ... 1284 1285 1286 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Jussi
bruger
23. okt. 2012 19:50
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Tak begge. Og ja - hører gerne nærmere.

Apropos vildt fik jeg fasan i går hos min svoger som er jæger. Altså, vildt er virkelig lækkert, synes jeg - også fra et dyreetisk synspunkt.

Fasanen var lysere end jeg husker det og vildtsmagen ikke udpræget. Det forholder sig nok anderledes med elg ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
ThePostmann
bruger
23. okt. 2012 20:27
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Hej.

Jeg har omtrent 1 kilo hakket elgkød liggende. Jeg har tidligere lavet dem til elgbøffer med tilhørende tyttebær sovs, hvilket smagt ganske glimrende.

Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve noget andet denne gang. Er der nogle der ligger inde med et par ideer?

\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Andy Gray
bruger
23. okt. 2012 20:35
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Elg fortærer jeg på tre måder: Steg, gryderet eller hakket kød (som karbonader).

Kødet er smagfuldt, men kan let blive tørt/hårdt, så lidt omtanke i tilberedningen er tilrådeligt. Fra dine øvrige indlæg ser det ud som om du er mere end godt kvalificeret, men steg i folie med væde hvis du vil putte dyret i ovnen, og på lav temperatur. Fløde og myseost, tyttebær og svampe er også elgens venner.


Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Andy Gray
bruger
23. okt. 2012 20:39
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

@ThePostman:

Prøv at lave dem som bøf lindstrøm - smager dejligt.

Brug lidt smeltet smør i farsen, ellers bliver den let lidt tør (et gennemgående tema blandt elge og kvinder i overgangsalderen)
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Sir
Moderator
24. okt. 2012 19:21
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Den der Svaneke Choko Stout jeg brugte til min nakkefilet fungerede sgu virkelig godt. SKal klart have fat i nogle flere. Prøv den.
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
24. okt. 2012 20:40
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Brugsen kører igenigen tilbud på nakkefilet. Man får jo kastet det i, ja, nakken.

Elg blev godt. Særligt samspillet med de jordskokker, jeg simrede med den sidste halve time var ret fantastisk.

Det der lidt jordslåede og sødlige sammen med den indkogte vin+fond smagte godt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Sir
Moderator
24. okt. 2012 20:42
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Købte også både øl og nakkefilet i Brugsen
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
24. okt. 2012 20:57
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Den er faktisk blevet marginalt bedre, den ved Platanvej (mindes at du heller ikke var så imponeret).

Det er dog stadig noget rod med placeringen af varer. Og så er der kassedamerne. Et kapitel for sig.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Sir
Moderator
24. okt. 2012 20:59
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har sådan en døgnbrugsen på strandboulevarden. Det hele er lidt dyrere, men til gengæld åbent fra 8-22. Butikken er dog snavset og deres køledisk holder helt sikkert ikke 5 grader eller under.
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
24. okt. 2012 21:02
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Klamt. Savner ISO.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.

Dette indlæg er blevet rettet 24. okt. 2012 21:03 af Jussi

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 690 691 692 ... 1284 1285 1286 Vis alle sider