Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 822 823 824 ... 1284 1285 1286 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Alsen_RedDevils
bruger
16. dec. 2013 14:40
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg var på en ret rost sushi-restaurant i Barcelona igår. Det viste sig så, at de ikke har noget menukort, men en kæmpestor buffet som man altså skulle tage del i. Fint nok. Sortimentet var ret uoverskueligt: 7-8 forskellige slags maki og nigiri, 4-5 forskellige saucer (hong-kong, karry, sur/sød osv) og selvfølgelig nudler og ris. Oven i det var der et overvældende udbud af fersk fisk, kød og grøntsager, man kunne få grillet.

Isoleret set var det hele faktisk godt, men man sidder alligevel tilbage med en lidt tarvelig følelse bagefter, der altid rammer en, når man har taget del i en buffet. Man hader sig selv lidt. Jeg kan ikke rigtig gennemskue, hvad det bunder i.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti.
\\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
amorbavian
bruger
16. dec. 2013 22:01
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Er pinjekerner lige så dyre i DK som i SWE? 500kr/kg?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
pukledyret
bruger
17. dec. 2013 09:57
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nej, de koster nærmere 25 kroner for 100 gram.

Men nu er der jo forskel på pinjekerner, så dem du har set kan være af en bedre kvalitet.
Hvor er dine børn, den dag golfstrømmen aftager?
Bishop
bruger
17. dec. 2013 10:12
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

"Isoleret set var det hele faktisk godt, men man sidder alligevel tilbage med en lidt tarvelig følelse bagefter, der altid rammer en, når man har taget del i en buffet. Man hader sig selv lidt. Jeg kan ikke rigtig gennemskue, hvad det bunder i."

En buffet er som regel lig med middelmådig mad i overflod, mere er ikke altid bedre. Jeg har det lige som dig omend det er længe siden jeg frivilligt har deltaget i en buffet. Og selv hvis maden er god, så spiser man jo altid en portion for meget så man sider tilbage som en lidt for fyldt ballon.
Geddar
bruger
17. dec. 2013 10:15
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

@SoerenDKK

Nope, du har helt ret!
slettet(35182)
svar
anmeld
Indlægget er slettet af en moderator
Hitmebadboy
bruger
18. dec. 2013 17:46
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg har 4 poussiner liggende, er der nogle forslag til hvad man kan gøre med dem? Er det bare den klassiske grydestegning, eller kan man finde på noget lidt mere spændende?
SoerenDKK
bruger
18. dec. 2013 18:10
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Mr.

Beurre blanc er din ven. Lidt henad det du selv har listet op, men her med brødrenes kvalitetsstempel:

http://www.dr.dk/DR1/Spi…e_blanc.htm

Edit: hov, du skrev igår, så er nok lidt sent ude. Men til fremtidig brug om ikke andet!

Dette indlæg er blevet rettet 18. dec. 2013 18:11 af SoerenDKK
slettet(35182)
svar
anmeld
Indlægget er slettet af en moderator
Sir
Moderator
19. dec. 2013 20:38
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg laver mig sgu lige en Foie Gras Terrine, sådan en flot torsdag aften.

https://scontent-a-ams.x…16256_n.jpg


Dette er en signatur.

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 822 823 824 ... 1284 1285 1286 Vis alle sider