Luk

bold.snak

Andet | NBA-tråden

1 2 3 ... 25 26 27 ... 752 753 754 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Nowitzki
bruger
21. maj 2008 09:00
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Sjovt at dårligste record-holdet og de amerikanske journalister altid spiller den vinkel med at worst-record holdet var uheldige med ikke at få no.1 pick og nu ikke bliver "belønnet" for deres elendige sæson. Men hvis det værste hold har 25 % chance for at vinde lotteriet så har de andre jo altså 75 %. Så det er jo tværtimod svineheldigt hvis de skulle få no.1 pick. Er da også kun sket to gange siden de indførte systemet i 1994...
Nubian
bruger
21. maj 2008 09:04
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Det er selvfølgelig rigtigt, men i snit burde det ringeste hold jo vinde hver fjerde gang. Men det har kun vundet to gange på 14 år. Bulls havde vist kun godt 100:1 odds, så det er lidt af en scoop for dem.
Hvis Bulls ikke går efter Rose kunne de trade med Heat (som efter forlydender er helt vilde med en Wade-Rose backcourt). F.eks. #1 for #2 og Udonis Haslem.

See it´s a positive force which guides my course
It ain´t Little Bo Peep, who´s sheep Little lost
It´s the Tribe, the God Tribe of Shabazz
First on the planet Earth, but definite to be the last
Nowitzki
bruger
21. maj 2008 09:48
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

"Det er selvfølgelig rigtigt, men i snit burde det ringeste hold jo vinde hver fjerde gang"
Det mener jeg jo ikke er rigtigt... Hver gang er der jo 75 % chance for de 13 andre hold. Så hvert år er der 3/4 chance for at worst-record ikke får picket så sådan kan man ikke stille det op. Også lige meget. Chicago havde 1,7 % chance og var usandsynligt heldige. Klasse for dem, men Heat kan ikke klage da hverken Beasley eller Rose lyder til at gøre deres hold ringere. Jeg ville faktisk vælge Beasley da Wade jo i forvejen er top-3 blandt guards i NBA. Så ku´ Marion og Beasley hygge sig i posten.

Meget fed reklame Heat har på deres hjemmeside. "Med 2nd pick er det nu tid til at købe sæsonbilletter" - med et billede af Wade og teksten 5th pick ved siden af ligesom for at signalere at nu kommer en spiller på, eller over Wades niveau :-)
Nubian
bruger
21. maj 2008 12:08
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Klart klart, det var også et løst overslag, men worst record "underperformer" faktisk i forhold til simple forventninger. F.eks. er der ca en tredjedels sandsynlighed for for at man går fire år uden at worst record får nummer 1.

Jeg tror faktisk at Wade ville have afsindig nytte af en topklasse Pg som Rose. Men begge passer ind på Heats hold. Det store issue er at får Wade op på Top5 niveau igen. Lige nu lugter det lidt a la Penny Hardaway, men forhåbentligt går det anderledes.

See it´s a positive force which guides my course
It ain´t Little Bo Peep, who´s sheep Little lost
It´s the Tribe, the God Tribe of Shabazz
First on the planet Earth, but definite to be the last
Nowitzki
bruger
21. maj 2008 13:21
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Han er helt klar allerede og træner med Michael Jordans personlige træner henover sommeren.

http://sportsillustrated.cnn.com/2008/basketball/n...

Hmm... Nr. 6 på points per game-listen sidste sæson + 4,2 reb pr og 6,9 ass per game... Ikke en dårlig sæson hvis du spørger mig...? Dog 4,4 TO per game, men sådan er hans spil jo (risiko betonet) plus de konstante smerter nok har hjulpet lidt til der, men imponerende stat-line når man tænker på hans dårlige skulder og ben.
Nubian
bruger
21. maj 2008 15:00
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Penny Hardaway parallelen går på hans skader og hans meget skadeprovokerende stil. Vil han med den spillestil brænde hurtigt ud ? Men skadesfri Wade er top 5 i ligaen efter min mening, måske #3 efter Bryant og James.

See it´s a positive force which guides my course
It ain´t Little Bo Peep, who´s sheep Little lost
It´s the Tribe, the God Tribe of Shabazz
First on the planet Earth, but definite to be the last
Chippen
bruger
21. maj 2008 16:32
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Klasse at de fik no. 1 draft pick!!! GO BULLS!!!!

Og som jeg tidligere har nævnt i denne tråd, Bulls er ikke sååå langt fra et klassehold!!!
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Nubian
bruger
23. maj 2008 08:03
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Så er ilden under Celtics efter at de i nat tabte hjemme til Detroit. Indtil videre har Celtics tabt alle 6 udekampe i playoffs, men nu skal de altså snuppe i hvert fald en i Detroit, og det er altså ikke lige stedet.
See it´s a positive force which guides my course
It ain´t Little Bo Peep, who´s sheep Little lost
It´s the Tribe, the God Tribe of Shabazz
First on the planet Earth, but definite to be the last
Nowitzki
bruger
23. maj 2008 10:16
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Nu får vi at se hvad "The Big Three" er lavet af... De spillede ellers kanon i går alle sammen. Men 8 point fra bænken.... Puha. Det kan selv så gode spillere altså ikke køre den hjem med.
M139
bruger
23. maj 2008 12:04
svar
anmeld

Sv: Lakers @ Spurs (Game 3 ) kl. 02:30 søndag nat

Ja, Ray Allen kom virkelig i gang i går i tredje quarter, men fik så også sin femte fejl i selvsamme periode. Ærgerligt.

Fed sekvens i tredje quarter, hvor Celtics er stormet ud og har taget føringen. Først sænker Hamilton en 3´er, derefter Sheed og tilsidst Billups. Derefter sænker Billups så også lige et teknisk straffe og derefter to straffe. Sådan lukker man et hjemmepublikum, der ellers til tider var fired up.

Pistons virker så meget stærkere som hold end Celtics og tror også, at dette var det for Celtics. Eneste vej ind i opgøret igen, er hvis Pistons falder af på den i en af de kommende kampe, men det kan jeg ikke forestille mig.
Great players are just like death and taxes, sooner or later, they´re gonna get you.

Andet | NBA-tråden

1 2 3 ... 25 26 27 ... 752 753 754 Vis alle sider