LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

bold.blog | Nye Tider - Nyt System - Nye Forventninger.

Forfatter Indlæg
kimhdk
bruger
4. sep. 2016 08:46
svar
anmeld

Nye Tider - Nyt System - Nye Forventninger.

Åge Hareide har siden 10. december 2016 haft været dansk landstræner. I den tid har han og landsholdsspillerne arbejdet med det 3-5-2 System som han gerne vil have implementeret.Samtidig vil Hareide gerne spille med hurtigere omstillinger, som hurtigt...

Se blog-indlægget her
Mr.Funk
bruger
5. sep. 2016 11:18
svar
anmeld

Sv: Nye Tider - Nyt System - Nye Forventninger.

Denne blog er rimelig spot-on i forhold til den reformation det danske landshold gennemgår. Jeg giver dig ret i problemstillingen i angrebet, men man må også se på fordelene ved at have to teknisk gode og forholdsvist hurtige spillere på toppen, nu når det er et 2-mands angreb. Vi så det f.eks. i kampen mod Liechtenstein hvor de begge skinnede igennem.

Desuden kan man tydeligt se i Jørgensens spil at han er godt på vej til at blive omskolet til det du kalder en rigtig ´´striker´´. Det har han været i noget tid og med skiftet til Feynoord, hvor han nu spiller som ene angriber kommer hans udvikling formegentlig til at fortsætte i den retning. I forhold til Cornelius vil jeg mene at Fischer og Jørgensen meget simpelt er bedre fodboldspillere og derfor fortsat fortjener deres pladser.

Ellers synes jeg at din problemstilling i forhold til angrebet skinnede igennem igår aftes, hvor en fysisk boksspiler som Bendtner eller Cornelius ellers ville være god og have.
bruger 148898
bruger
30. sep. 2016 06:48
svar
anmeld

Sv: Nye Tider - Nyt System - Nye Forventninger.

I Like this forum site it s giving more information for peoples. I hope you will keep this website updated so users can come and read interesting stories. I am very impressed by the way you share nice and valuable content. The design is good. The information contained in this website is full of informative insights. Feel free surf (http://www.essayguardian.com/)