LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

Artikler | Lyngby-målscorer: Huggede bare til den

Forfatter Indlæg
bold.dk
bold.dk
20. marts 19:29
svar
anmeld

Lyngby-målscorer: Huggede bare til den

Lyngbys 17-årige målscorer Jens Odgaard glæder sig over sit første mål i Superligaen, men ærgrer sig over, at den flotte scoring ikke rakte til point i Brøndby.

Læs hele nyheden her
Lakris
bruger
20. marts 20:00
svar
anmeld

Sv: Lyngby-målscorer: Huggede bare til den

Fornemt move og scoring.

Næste danske talent i Ajax...
UMURUM
bruger
20. marts 20:33
svar
anmeld

Sv: Lyngby-målscorer: Huggede bare til den

Dortmund har vist været rimelig vilde efter at få fingre i ham, men interessen er vist generelt ret stor fra udlandet. Jens har kontrakt indtil sommeren 2018, så med mindre han forlænger til sommer, så må man formode, at han bliver solgt til en udenlandsk klub. Lidt ærgerligt at han ikke har fået mere spilletid i denne sæson, men jeg stoler på, at David ved hvad han gør. Det er jo ikke fordi, David er bange for at lade meget unge spillere få chancen (Ødegaard i Strømgodset), så han må have vurderet, at andre har gjort det bedre...og det vel også lidt svært at argumentere for, at det ikke er tilfældet, med den aktuelle 3. plads in mente.

...det eneste man godt kan undre sig lidt over, er at vi hentede Ojo (som ret beset ikke har været særligt meget værd, udover scoringen i hans debut kamp). Den angriber joker rolle kunne Odgaard ligeså godt have udfyldt, og dermed fået en smule mere spilletid.
Kim W
bruger
20. marts 21:00
svar
anmeld

Sv: Lyngby-målscorer: Huggede bare til den

Han ser altså bedre ud på fløjen hvor han får mere plads. Håber han starter inde på fløjen næste gang. Synes han er 1. valg så han kan få lidt erfaring og tanke selvtillid.