LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

Artikler | Gladbach opgiver Christensen

1 2 3  

Forfatter Indlæg
bold.dk
bold.dk
18. maj 13:33
svar
anmeld

Gladbach opgiver Christensen

Gladbach har opgivet at hente Andreas Christensen til klubben på permanent basis. Danskeren vil slå til i Chelsea, hævder sportsdirektør Max Eberl.

Læs hele nyheden her
alexis
bruger
18. maj 13:38
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Hva så? Er han god nok til at spille fast i chelsea?
cube1987
bruger
18. maj 13:46
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

chelsea har cahill, luiz og zouma... christensens drøm er ren utopi desværre :/
MIghtyBlues
Banned
18. maj 13:47
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Om AC får succes i Chelsea, tror jeg meget kommer an på hans tålmodighed, og hvorvidt han vil affinde sig med rollen som reserve. Indsatsen i pre-season bliver i hvert fald vigtig for ham, hvor han forhåbentlig kan gøre indtryk på Conte. Én ting er sikkert, der uddeles ikke nogen fribilletter blandt de bagerste 3, han skal kæmpe sig til pladsen. Det bliver bestemt ikke nogen let opgave for ham. Realistisk set, så vil han nok komme til at spille i pokaltuneringerne, og så ellers være klar ved karantæner og skader i de øvrige kampe.

chelsea har cahill, luiz og zouma... christensens drøm er ren utopi desværre :/


Det er Azpilicueta der starter sammen med Luiz og Cahill. Zouma har ingenlunde imponere ved hans indhop efter han er vendt tilbage fra sin skade. Så der skulle være en realistisk chance for spilletid. Udover Zouma, har Chelsea dog også Aké, og der bliver konstant rygtet en ny centerforsvarer til klubben.
Og ja jeg har en uddannelse i ledelse og driver den mest succesfulde virksomhed i Danmark inden for dens branche. Hvad er det nu du laver? - Sir_C

Dette indlæg er blevet rettet 18. maj 13:50 af MIghtyBlues
Jussi
bruger
18. maj 13:51
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Lidt specielt at have negative tanker om en ung dansker til Chelsea, men det er ikke destomindre tilfældet her, når man på landsholdets vegne kunne håbe på endnu en sæson med et dansk midterforsvar i Gladbach.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

Steffen_M
bruger
18. maj 14:00
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

For u21 landsholdet tilgengæld virker det nu endnu mindre realistisk at han tager med og støtter holdet i Polen til sommer.
Wise1964
bruger
18. maj 14:04
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

AC har reelt kun 1 plads at gå efter i næste sæson ... Cahill´s

Dave er 100% sikker på en starter og Luiz har vist så overbevisende takter at han ikke ryger af medmindre alderen/skader indhenter ham (han er trods alt kun 29).

Så meget afhænger af andre indkøb, jeg tror personligt selv at AC kan erobre pladsen henover sæsonen men næppe fra start - Zouma ryger på udlejning og har brug for fast spilletid, Ake er i min optik ikke stærk nok til en starter men en rigtig fin squadplayer.

Jge håber AC giver det en reel chance!
Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
But, next season!
Tveskæg
bruger
18. maj 14:19
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Aké spillede vel egentligt også en del venstreback i Bournemouth, så mon ikke han lidt er en allrounder i forsvaret mere end en reel trussel til startopstillingen. Udover Alonso har Chelsea vel ikke det vilde af venstrebacks? (Kennedy bryder jeg mig godt nok ikke om på den)

Zouma bliver måske lejet ud og det er vel Christensens chance. Der er blevet roteret meget lidt i Chelsea´s tremandsforsvar (centrale) og jeg tror ikke Cahills plads er så let til salg som nogle antyder, da han er englænder, anfører og vel den med mest erfaring, kultur og Chelsea DNA (ved godt han blev hentet i Bolton) i klubben. Hvis han kan få rollen som førstereserve til midterforsvaret i den kommende sæson, kan han måske blive fast sæsonen efter igen, eller sæson derefter igen (19-20).

Omvendt at være fast i en af Europas største klubber som 23-24 årig, og have så meget kendskab til klubben, er vel heller ikke ligefrem dårligt?
AaB
S.S. Lazio
Chelsea F.C.
keane10
bruger
18. maj 14:19
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Luiz må være sikker mand, Azpl har gjort det fremragende som centerforsvarer trods det han er en mere naturlig full back. Det betyder at Christensen i mine øjne må skal kæmpe med Cahill og Zouma. Zouma var fremragende før sin skade, men har været skidt i år og virker ikke til at være Contes mand. Cahill var godt nok på årets hold i denne sæson, men nok mest pga de mange scoringer end stabilt forsvarsspil. Umiddelbart kan jeg godt se Christensen kunne konkurrere med de to sidst nævnte over tid, selvom Cahill naturligvis starter som første valg.

Desværre går det nok spm det ofte gør i Chelsea, at man går ud og køber en dyr stjernespiller, istedet for at give talentet chancen. Southamptons Van Dijk rygtes ihvertfald til Chelsea.
rasmussk
bruger
18. maj 14:23
svar
anmeld

Sv: Gladbach opgiver Christensen

Christensen er en langt bedre boldspillende CB end både Zouma og Cahill, og har også bedre kvaliteter overordnet set end dem begge. Hvorimod på sigt jeg ser Zouma blive en af de bedste duelspillere i verden. Luiz og Azpi er selvskreven formoder jeg, jeg er dog ikke Luiz´ største fan, dertil svinger han simpelthen for meget i kampene og satser lige rigeligt til min smag.

Artikler | Gladbach opgiver Christensen

1 2 3