Luk

bold.snak

Klubsnak | SERIE A

1 2 3 ... 919 920 921 ... 1513 1514 1515 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Flying Dutchman
bruger
6. aug. 2020 22:34
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@ I4L

Nej. Det du skrev var bøvet. Endda meget bøvet.

Pot. Kettle. Black?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza

Triplete Solo Noi
Interforlivet
bruger
6. aug. 2020 22:36
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@FD: Jeg "tilføjer" ingenting til det danske køkken. Det danske køkken er det danske køkken. Ligesom så mange andre ting, udvikler det danske køkken sig også. Det danske køkken anno 2020 er meget langt fra bøf med sovs og kartofler. Jeres definition af det danske køkken er altså ikke engang i nærheden af at være kontemporær. I taler om gammeldags dansk mad, og så generaliserer i på baggrund af det. At jeg så bryder ind og tilføjer et mere nutidigt perspektiv på det danske køkken ændrer ikke på det.

Hvad angår gammeldags dansk mad kan vi i øvrigt sagtens blive enige om at det er kedeligt og søbet ind i sovs. Men det er nu engang meget lang tid siden at den slags mad var sigende for den danske gastronomiske scene.
Dette indlæg er blevet rettet 6. aug. 2020 22:38 af Interforlivet
Interforlivet
bruger
6. aug. 2020 22:38
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@Geddar:
Måske der er et par stykker, der skal komme nogle mere interessante steder i DK.
Præcis.
Flying Dutchman
bruger
6. aug. 2020 22:38
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@ ilpolpo

Og FD, prøv for Guds skyld at bestille noget andet end Hakkebøf med grønne bønner, næste gang du er ude.

Ja, fordi det er jo det eneste jeg bestiller...

Prøv eksempelvis noget smørrebrød, hvor et stykke koster mere end en 50’er, og gerne over 100 pr. stk.

Der er satme også langt mellem de gode stykker smørrebrød. Fik dog et fremragende stykke i Torshavn i ferien.

- og iøvrigt helt enig med vedkommende (tror det var interforlivet) ift. at tilsyneladende ved samtlige brugere herinde, alt der er værd at vide om det italienske køkken fordi de følger en italiensk klub.

Ja uha, fordi man kan kun vide noget om det, man lever i til dagligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza

Triplete Solo Noi
OC
bruger
6. aug. 2020 22:40
svar
anmeld

Sv: SERIE A

Kun i Serie A-tråden.....


Haha, der er nu mere Inter-tråd over det end noget andet.
La prende Vecino.
Interforlivet
bruger
6. aug. 2020 22:40
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@FD: Relæ er ikke særlig dyr. Og det er en fremragende restaurant.

Sjovt nok fik jeg en ret bestående kun af kartofler og sovs sidste gang jeg var der. Kartoflerne var dehydrerede, og sovsen var lavet på en 15 år gammel Parmigiano. Og det er ikke engang løgn. Det er til dags dato en af de bedste retter jeg nogensinde har fået serveret på en restaurant.
Dette indlæg er blevet rettet 6. aug. 2020 22:43 af Interforlivet
Geddar
Moderator
6. aug. 2020 22:42
svar
anmeld

Sv: SERIE A

Haha, OC. Det er i hvert fald noget af et aftryk.
Flying Dutchman
bruger
6. aug. 2020 22:47
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@ I4L

Du tilføjer noget til "det danske køkken", i samme nu du løber skrigende ind i en debat, hvor betegnelsen "det danske køkken" synes at være ganske klar afgrænset, og begynder at råbe op om "kontemporær dansk mad" og "ny nordisk køkken". Selv når du flere gange bliver gjort opmærksom på præcis hvor du går gal i byen, hænger du fast i at putte to vidt forskellige stilarter ind under samme kasket og holde fast i tanken om, at jeg vover at fornærme det ny nordiske køkken - selvom jeg tydeligvis ikke har gjort det.

Det er et klassisk eksempel på, at du har læst nogle buzzord i teksten, gået i clinch med mig om noget, jeg aldrig har været uenig med dig i, og nu ikke ved hvordan du skal komme ud igen.

Det er altså lidt... ja, bøvet.

Lad mig skrive det klart og tydeligt, så der ikke kan være nogen form for forvirring: det ny nordiske køkken er, over det hele, meget fint og til tider endda fantastisk. Det danske køkken - som tydeligt afgrænset i de indlæg, som tilsyneladende fornærmede dig dybt - er efter min mening ganske smags- og fantasiløst.

Er du med nu?

Men det er nu engang meget lang tid siden at den slags mad var sigende for den danske gastronomiske scene.

Meget muligt. Men det er stadigvæk "det danske køkken". At der er kommet nye og uendeligt mere spændende stilarter i de danske restauranter, er positivt, men ændrer ikke rigtigt på definitionen, ej heller min oprindelige pointe.

EDIT: Det bliver i øvrigt sidste indlæg af mig i den her... "debat". Jeg kan ikke gøre det mere tydeligt end jeg har gjort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza

Triplete Solo Noi

Dette indlæg er blevet rettet 6. aug. 2020 22:48 af Flying Dutchman
Slettet(042125212608)
bruger
6. aug. 2020 22:55
svar
anmeld

Sv: SERIE A

I4l

Det er <i>ikke</i> et dansk køkken, det sælger ikke engang sig selv som værende et dansk køkken, men derimod som et fælles nordisk. Du er derfor helt afmarcheret hvis du insistere på at ville kalde det dansk når det meget tydeligt definere sig som et samler nordisk køkken, at der er en masse restauranter der følger den gør den jo ikke mere dansk af den grund, du finder også en masse af andre nordiske lande der følger den, den har for i øvrigt også tydelig fransk inspiration mfl. så stop dig selv. FD rammer det for i øvrigt meget godt hvad der ellers kan siges om det.

Ja verden forandre sig, men dansk mad er nu engang hvad de fleste ser som dansk og ikke hvad en lille elitær gruppe måtte mene. Hvis du spørger de fleste danskere er jeg sikker på deres definition af dansk mad falder indenfor det vi kender lidt som frk. jensen og 50-70 køkkenet. Ikke hvad Rene Redzepi måtte definere som nordisk, en mand der om nogen har et international indspark, manden har trods alt arbejdet på El Bulli og the french laundry, hvilket er meget kendetegnet for mange af folkene bag det nye nordiske, hvilket ses.

Det nye nordiske er omtrent ligeså dansk som en Shawarma, pizze, sushi, butter chicken etc.

Alt det der med at grammatik nørde er simpelthen plat, jeg er ikke på arbejde og sidder på mobil og den ændre jo ordene i et væk.
Interforlivet
bruger
6. aug. 2020 22:56
svar
anmeld

Sv: SERIE A

@FD:
Det danske køkken - som tydeligt afgrænset i de indlæg, som tilsyneladende fornærmede dig dybt - er efter min mening ganske smags- og fantasiløst.

Er du med nu?
Ja. Og som jeg skrev før, er jeg ganske enig.

Meget muligt. Men det er stadigvæk "det danske køkken". At der er kommet nye og uendeligt mere spændende stilarter i de danske restauranter, er positivt, men ændrer ikke rigtigt på definitionen, ej heller min oprindelige pointe.
Det er slet og ret noget vås det der. Det ændrer ikke på din oprindelige pointe, men det ændrer da i høj grad på definitionen.

Lad dog i øvrigt vær med at tage sådan på vej mht "bøvet". Det var sgu da pissebøvet at forsøge at gøre mig fissefornem med selvopfundne Alt for damerne-retter. Hvis man giver, må man også kunne tage.

Klubsnak | SERIE A

1 2 3 ... 919 920 921 ... 1513 1514 1515 Vis alle sider