LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

Artikler | Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

1 2 3 4 5  

Forfatter Indlæg
hfernandez
bruger
12. okt. 17:31
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

Tak for de mange morsomme indslag...og stop så det socialdemokratiske pjat med at man skal bruge krudt på at mødes og sparke om :-)

Der er jo ikke tale om at der er brugt ulovlige spillere, eller dommeren er bestukket. Tag det som mænd, og erkend at i brændte to straffespark...
Silkeborg IF - Juventus FC
Hölkynkölkyn
bruger
12. okt. 18:43
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

@Harlem

Og hvis nu DK havde tabte til Holland i ´92 på ABBA hvor man i virkeligheden skulle have sparket ABAB så havde vi alle bare accepteret det... Blot en tanke


@hfernandez

Nej der er blot tale om at dommeren laver om på fodbold reglerne som for eksempel hvis han havde indført golden goal, hvordan tror du så Sif havde reageret?
Agervig78
bruger
12. okt. 18:52
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

Fordelen ved at sparke først i ABAB-systemet er dokumenteret: Dem der sparker først har statistisk set 60% chance for at vinde med 40% til det andet hold. Om ABBA-systemet laver om på disse fordelinger ved jeg ikke, men nogen må jo mene, at det er et mere retfærdigt system, siden det nu bliver afprøvet og visse steder også indført.

Jeg melder mig dog i koret af dem, der står uforståelige overfor, hvordan denne fejl kunne ske. Det er jo ikke en offside, et indkast eller et frispark, hvor tingene jo ofte går hurtigere end de fleste kan følge med. Dommeren har jo adskillige minutter efter den ordinære kamp er fløjtet af til at tænke tingene igennem. Hvordan han pludselig "opfinder" ABBA-systemet i dansk fodbold er jo totalt uforståeligt. Jeg mangler simpelthen ord. En dommer kan jo ikke bare ændre på regelsættet!?! Det ville jo være det samme som at sige, at spillerne bare skal starte med et målspark efter der er blevet scoret! En regel er en regel.

DBU har engang - i forbindelse med, at en spiller ikke blev vist ud efter to gule kort - sagt noget i retning af, at hvis der var sket en objektiv dommerfejl og forkert anvendelse af fodboldloven, så skal en kamp spilles om. Hvis ikke den her gigantiske brøler koster en omkamp, så er der da ingen kontinuitet i noget de foretager sig!
Fulham FC - COYW!
Borussia Dortmund - Echte Liebe!
SønderjyskE - Næsten tyske!
Svendborg forenede Boldklubber
MesutCazorla
bruger
12. okt. 19:51
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

Der er jo ikke tale om at der er brugt ulovlige spillere, eller dommeren er bestukket. Tag det som mænd, og erkend at i brændte to straffespark...

Nej, men til gengæld er der tale om, at dommeren selv laver sine egne regler. Han kan jo heller ikke bare beslutte, at kampen kun varer 80 minutter i stedet for 90, at indkast skal tages med foden eller - som en anden skriver - at man spiller Golden goal i stedet for 2x 15.
langmose
bruger
12. okt. 19:59
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

Det mest tåbelige er da, at man ikke bruger formatet i den turnering, hvor der forekommer straffesparksafgørelser.
pibbles|FCBayern
bruger
12. okt. 21:53
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

http://sport.tv2.dk/article.php/id-8660712:kamp-spilles-om-efter-dommerfejl.html

Godt nok i en anden sammenhæng, men dette er jo en objektiv dommerfejl som ikke har brugt fodboldloven/turneringsloven rigtigt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München.

\"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\" 
- Ian Rush om sin tid i Juventus.
mansemand
bruger
12. okt. 22:58
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

1. Hvordan kan sådan en dommer gennemføre en regel der ikke findes uden at linievogter og 4. dommer stopper ham ???

2. hvad er der nu galt med ABAB..?
Dette indlæg er blevet rettet 12. okt. 22:59 af mansemand
MesutCazorla
bruger
12. okt. 23:02
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

"Man kan sagtens have sympati for en pragmatisk løsning, men den åbner op for et utal af gråzoner, som på sigt kan være umulige at administrere ud fra. For at undgå, at man ender med diskussioner om, hvor lang tid der skal gå eller hvilke forhold omkring kampen, der skal være opfyldt, før en objektiv dommerfejl kan få indflydelse på kampens resultat, har vi derfor helt principielt slået fast, at objektive dommerfejl fortsat må føre til en omkamp. Det mener vi skaber klarhed fremadrettet," fortæller Allan Hansen til DBUs website.

Hvis det har været holdningen dengang, og DBU som forbund kan stå ved den holdning, her ti år senere, jamen så er det vel en omkamp - eller som minimum straffesparkskonkurrencen om igen. Og jeg er helt enig, for hvor går grænsen? Hvis nu dommeren, under morgendagens kamp mellem Sønderjyske og FCM, fløjter kampen af ved uafgjort efter 88. minutter, skal man så også bare acceptere det, fordi det er lige vilkår for begge, selvom reglerne helt åbenlyst ikke følges? En omkamp (eller straffesparksturnering) er ikke den mest pragmatiske løsning, men ikke desto mindre, vil jeg mene, at det er den rigtige.
SotD
bruger
12. okt. 23:23
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

Jeg kan personligt sagtens leve med en omkamp. For i det tilfælde er det ikke et rent lotteri. Hvis man rejser på tværs af landet for at fem mand kan sparke til en bold én gang og så rejse hjem igen, så kommer vi det ikke nærmere end, at man ligeså godt bare kan slå med en terning.

Det er på ingen måder en fair afvikling. Særligt ikke når det hidtil vindende hold skal igennem en på alle måder urimelig behandling for at stå klar. Det er dommeren der har begået fejlen, så må man jo stille ham og resten af dommerteamet op i målet med bar røv, og så får alle 11 spillere en bold hver på på 3, 2, 1 hugger til den. Det hold der rammer flest dommere i røven går videre. Dommerne kan så forlade kampen med røde baller og en fyreseddel.

Så får det tabende hold sikkert også en form for hyggelig hjemrejse, hvor lang den nu end måtte være.
Af og til kommer man i tvivl om hvorvidt bold.dks helt egen konge reelt er omskåret. Noget er i hvert fald kommet i klemme...
mansemand
bruger
12. okt. 23:38
svar
anmeld

Sv: Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

er der nogen udtalelser fra dommerne ?

inden de rejser til Sibirien..

Artikler | Forkert straffesparksformat i HIK-Silkeborg

1 2 3 4 5