Luk
LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

bold.snak

Manager | Hjælp bold.dk med at blive endnu bedre

Forfatter Indlæg
LRA
bold.dk
28. marts 14:30

Hjælp bold.dk med at blive endnu bedre

Hej bold.dk brugere,

Vi arbejder i øjeblikket på at give bold.dk et visuelt løft, og det vil vi enormt gerne have jeres løbende feedback på.

Som site er vi intet uden jer, de mest loyale brugere, og derfor har vi brug for at få jeres feedback undervejs i processen, så vi også forstår hvordan I ser siden, og så vi ved, om vi er på vej i den rigtige retning.

De konkrete tests inviterer vi vores panel til via email, og de vil bestå i at man - via sin browser, derhjemme - kigger på nogle designs, prøver at finde nogle specifikke elementer i de designs, og svarer på et par spørgsmål bagefter. Det tager typisk ikke mere end 5 minutter per test, og det er fint hvis du kun har tid til hver anden test vi inviterer til.

Panelet kører i det danske test-værktøj, Preely, og du tilmelder dig her:

https://app.preely.com/r/bold

Tak for hjælpen,
Lars, bold.dk

PS. Bare så I ikke bliver skuffede, så er det i første omgang ikke forum som vi fokuserer på. Dels er forum en utroligt vigtig funktion for os som vi gerne vil løfte med fuldt fokus, og dels er den underliggende kode der kører vores forum så kompleks (og gammel), at det er meget ressource-krævende at løfte det ordentligt. Derfor har vi i første omgang fokus på andre elementer af bold.dk, og vender snuden mod forum så snart de er løftet.

Denne tråd er låst - den tilsvarende tråd i "Om bold.dk" er ulåst:
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5322723