Luk
LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

bold.snak

Bold | VM-kvalifikation 2022

Forfatter Indlæg
Kattejammer
bruger
16. april 23:39
svar
anmeld

VM-kvalifikation 2022

Selvom der endnu ikke er klarhed over om VM 2022 i Qatar kommer til at have deltagelse af 32 eller 48 hold, så tages første skridt i VM-kvalifikationen i morgen. I AFCs hovedkontor i Kuala Lumpur trækkes lod til 1.runde i den asiatiske VM-kval. Denne runde indeholder de 12 lavest rangerede hold på FIFAs seneste verdensrangliste. De 12 hold trækkes mod hinanden i 6 knock-out runder, der spilles som dobbeltopgør i starten af juni.
De seedede hold er Malaysia, Cambodja, Macao, Laos, Bhutan og Mongoliet
De useedede hold er Bangladesh, Guam, Brunei, Østtimor, Pakistan og Sri Lanka.

Bhutan leverede en af de store overraskelser i 2018-kvalifikationen, da man i sin første kvalifikation slog Sri Lanka ude og hjemme i første runde. Den indledende udesejr gav dengang odds 20. I anden rundes gruppespil fik man dog kam til sit hår, og tabte alle otte kampe med en samlet målscore på 5-52.
Østtimor leverede også en flot præstation i 2018-kvallen med deres første VM-kvalpoint nogensinde. Man slog klart Mongoliet i 1.runde (4-1 hjemme og 1-0 ude), og i 2.runde hentede man 1-1 i Malaysia og hjemme mod Palæstina, og holdt stærke Forenede Arabiske Emirater på 0-0 i 80 minutter. Desværre blev man dog senere frataget alle disse flotte resultater, da man blev taberdømt af FIFA som følge af omfattende brug af ulovlige spillere. Det drejede sig primært om brasilianere, der havde fået forfalsket dokumenter så de kunne stille op for Østtimor. Oveni FIFA-dommen valgte AFC desuden at udelukke dem fra Asian Cup 2023-kvalifikationen.
Pakistan plejer at have en del danske bekendtskaber med. I seneste trup til venskabskampen mod Palæstina havde man fire spillere med fra Greve, heriblandt den rutinerende vicekaptajn Hassan Bashir, samt Lyngbys Adnan Mohammad, der har spillet Superliga for både FC Nordsjælland og Helsingør.
LeleAdani
bruger
17. april 00:32
svar
anmeld

Sv: VM-kvalifikation 2022

Spændende tråd. Jeg har aldrig forstået, hvorfor lande som Indonesien, Pakistan, Kina og Indien ikke formår at skabe bedre resultater, når man tænker på, hvor mange indbyggere de nævnte lande har.

Det kunne være interessant at dykke lidt ned i, hvad det er, de gør forkert, og hvad der skal til for, at de formår at skabe resultater.

Malaysia, Filippinerne og særligt Bangladesh, som du nævner, burde jo også kunne skabe bedre resultater med de indbyggertal, der er i deres lande.

Jeg er selvfølgelig helt med på, at det er en simplificering at konkludere, at bare fordi man har mange indbyggere, skal man præstere godt på fodboldbanen. Og jeg er også godt klar over, at cricket er den mest populære sport i både Indien, Bangladesh og Pakistan, og at lande som Filippinerne og Kina også har andre sportsgrene, som de går op i, men i Indonesien er fodbold nummer et over mest populære sportsgrene, og det er en nation, der elsker at følge med i europæisk fodbold. Der tænker jeg, at man har underpræsteret i noget tid. Hvilket de selvfølgelig også har de andre steder.

Fra et rent fodboldfanperspektiv/fodboldimperialistperspektiv så jeg gerne, at fodbold voksede i popularitet i Pakistan, Bangladesh og Indien, mens jeg ikke er så bekymret for Kina med Xi Jinping, der går benhårdt efter, at fodbolden vokser derovre. I USA er jeg heller ikke så bekymret, for det ligner, at det går den rette vej på alle leder og kanter. Ligaen bliver bedre, flere talenter, flere tilskuere, og så var jeg lige ved at skrive bedre resultater for landsholdet, men så kom jeg i tanke om Trinidad & Tobago.

Jeg talte med en mand med pakistansk baggrund, der fortalte mig, at boksning blev populært i landet, fordi Khan gjorde det så godt. Han regnede med, at fodbold kunne vokse i popularitet, hvis de præsterede på den store scene. Altså VM eller asiatisk mesterskab, eller hvis et klubhold kom langt i Asiens CL.

Påfaldende er det jo i øvrigt også med Pakistan, at de producerer i nærheden af 70 % af alle fodbolde i verden. Det gælder også VM-boldene. (https://www.youtube.com/watch?v=WzPZi0DxDnA + https://www.youtube.com/watch?v=uNx-1qymQFU + https://www.youtube.com/watch?v=KS5NeNCbRMo)
Dette indlæg er blevet rettet 17. april 00:37 af LeleAdani
Kattejammer
bruger
17. april 13:03
svar
anmeld

Sv: VM-kvalifikation 2022

Opgørene blev trukket som følger:

Mongoliet - Brunei
Macao - Sri Lanka
Laos - Bangladesh
Malaysia - Østtimor
Cambodja - Pakistan
Bhutan - Guam

Førstnævnte hold starter på hjemmebane 6.juni, mens returkampene spilles 11.juni.
Kattejammer
bruger
i går 08:39
svar
anmeld

Sv: VM-kvalifikation 2022

FIFA har annonceret at VM kommer til at have deltagelse af 32 hold. Med denne klarhed vil vi formentlig snart kunne høre mere om de forskellige konføderationers kvalifikationssystemer. Den oprindelige plan var at den samlede lodtrækning skulle foregå i juli i år, men det blev annonceret at denne dato kunne udsættes da man diskuterede en udvidelse af VM.

https://www.fifa.com/worldcup/news/fifa-world-cup-qatar-2022tm-to-be-played-with-32-teams
Kattejammer
bruger
i går 13:59
svar
anmeld

Sv: VM-kvalifikation 2022

Dale Johnson fra ESPN tweeter at FIFA har meddelt at de denne gang ikke vil holde en samlet lodtrækning for alle konføderationer. AFC, der allerede er i gang, vil trække lod til deres 2.runde 17.juli.