Luk

bold.snak

Manager | Kasper Horved - Millionæren i modvind?

1 2 3 4 5 6 7  

Forfatter Indlæg
Mikaelletager
bruger
26. maj 2019 16:33
svar
anmeld

Kasper Horved - Millionæren i modvind?

Selvfølgelig går vi efter top 6, alt andet vil være uambitiøst. Jeg har ikke sat mig i denne stol, for at være endnu i rækken af uambitiøse trænere som ikke tør sætte ord på, hvor vi og alle andre forventer at ende. Jeg går ind til den her rolle, som jeg er gået ind til alle andre projekter i mit liv, for at blive den bedste, og for at slå alle andre og jeg er lykkes med det og det gør jeg også denne gang.

Så hvis I ikke ender i top 6, så har det været en fiasko?

Ja. Når jeg kigger på tabellen, er vi klare favoritter til mesterskabsspillet og alt andet vil være en fiasko.

Er du ikke bange for, at sætte forventningerne for højt, når man tænker på dine erfaringer og klubbens historie?

Nej. Jeg har altid lykkes med mine projekter, og det gør jeg også denne gang. I bund og grund handler det om at vinde hver gang, og det er min eneste opgave. Om det er en million forretning hvor man skal have flere hundred mennesker til at gå samme vej, eller i en fodbold klub, hvor alle skal have det samme mål, er det de samme faktorer der spiller ind. Mennesker skal trives, udfordres og udvikles, alt sammen i et miljø hvis der er klare og ambitiøse forventninger og mål.

Så du forventer I kan udfore FC Midtjylland, FC København og Brøndby denne sæson?

Ja. Vi kan slå alle hold. Men hvis du spørg mig om, vi er favoritter til mesterskabet, så nej. Men vi går efter at vinde alle kampe, og det vil vi altid gøre. Vi er en storklub og sådan starter vi med at tænke fra og med i dag. Vi skal rykke os på mange fronter, men jeg har en ambition at vi inden for de næste 3 sæsoner har vundet pokaler, ellers har jeg været en fiasko.

Tør du gå så langt, at hvis I IKKE lykkes med det, at du så er fortid i klubben?

Ja, hvis du vil love mig, at fratræde din stilling hvis vi lykkes, Aftale Hr. Scouby?

Dette indlæg er blevet rettet 26. maj 2019 16:34 af Mikaelletager
Mikaelletager
bruger
26. maj 2019 19:02
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

Siden sin præsentation i klubben, og mediernes intense interesse i den hidtil ukendte manager har suset og glæder vokset. Hans facon i medierne har ikke hjulpet på det, men det er bevidst, for Kasper nyder presset og suset. Kasper ikke haft én dag uden suset.. Suset over at være i orkans øje, der hvor alle har en mening og der hvor alle håber du fejler. Suset der starter i maven, spreder sig til kroppen og sætter alle mekanismer i fuld beredskab, som når man er i krig og fjenden er i over tal, og du kæmpe for livet, ellers vil døden tage over.

Det var netop denne følelse Kasper havde savnet og hungret efter i mange år.
Ikke siden han som 19 årige blev udsendt første gang, havde han oplevet denne sitren i kroppen. Efter han for sidste gang, som præmireløjnat var udsendt, havde suset fyldt mindre og mindre og savnet vokset og vokset. Efter sin sidste udsendelse, var valget først faldet på en HR og rekrutterings stilling ved vindmølle giganten Vestas, men kedsomheden fyldte mere end glæden og Kasper savede og hungrede efter suset og alt det der fulgte med. Han kom til at tænke på, at han kun ét sted tidligere havde mærket dette sus i kroppen, og det var første gang han som 13 årige stod på stemningstribunen sammen med kammeraterne. En sejr var den rene lykke, mens et nederlag, føltes som fjenden havde vundet og slået dig og dine kammerater ihjel.

Kasper havde altid haft en interesse for fodbold, og hvordan det lykkes at få 11 mand til at arbejde sammen, og vinde og dø sammen. Derfor valgte Kasper at forsøge at få foden indenfor i nogle af de små klubber, som hjælpetræner. Det var dog ikke så nemt, som Kasper først havde forstillet sig. Men chancen kom, og det var Aarhus klubben Brabrand, som åbnede døren på klem. Kasper skulle hjælpe til, hvor han nu kunne. I starten flyttede han blot kegler og forsøgte at suge lidt til sig, men det stod hurtigt klart for Kasper, at der manglede noget. Èt mål, noget at kæmpe for, eller imod. Det stærke fællesskab, kammeratskab og evnen til at løfte hinanden til nye højder, som han havde oplevet i militæret fandtes ikke, og de fleste lod ikke til at forstå, hvor vigtigt det egentlig var at vinde sammen og det irriteret Kasper. Sejr var lykke, nederlag var død – Det måtte han lave om.

Samtidig med at jobbet ved Vestas sugende flere kræfter, end de leverende til danskerne, måtte han gøre noget. Kasper besluttede sig for at stoppe ved Vestas og søge nye udfordringer. Efter nogle måneders søgen, kom idéen – Hvorfor ikke kombinere hans store viden fra militæret, med han evne til at skabe teams og resultater. Han startede firmaet vagt og sikkerheds firmaet SFA. – Sikkerhed for alle. Et firma der tilbyder alle former for sikring. Firmaet voksede med hastige skridt og på blot 2 år gik firmaet fra Kasper og nogle tidligere kollegaer til at være over 200 ansatte.
Men snart forsvandt suset og hverdagen tog over, men Kasper havde også fået et navn, der i de mindre kendte klubber vakte opsigt, især efter Brabrands seneste tur i 1. division, hvor flere klubber havde bemærket den 192 centimer skaldet og brede assistenttræner. Ikke kun for hans hårde udseende men også for hans evne på det mentale plan, hvor flere tidligere spillere havde peget på netop ham, som hovedårsagen til at de havde udviklet sig så markant og at det faktisk var ham der var det taktiske geni der havde ført til oprykningen og de flotte resultater trods de meget beskedne forhold.

Det kom dog alligevel som et kæmpe chok, da Jacob Nielsen ringede og præsenteret Kasper for hans vanvittige idé. Ikke kun fordi David Nielsen var vellidt blandt alle, men også fordi Kasper aldrig havde haft en reel kontrakt i Brabrand. Men Jakob fortalte, at han ledte efter en der kunne føre AGF i krig – og overleve den og dermed underskrev Kasper den tidligere soldat og nu millionær efter salget af SFA kontrakten med AGF og krigen kunne begynde.
Mikaelletager
bruger
26. maj 2019 21:27
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

SÅDAN DRENGE!! Det er præcis den indstilling vi skal gå ind til hver kamp med! Vi var klart bedre end dem i dag, vi FUCKING DRÆBTE DEM. Som vi aftalte på trænings lejren, så SKAL vi gå ind til hver kamp med den tro, at vi vinder den! I udførte alle sammen jeres opgaver i dag og var med til at gøre hinanden gode, hvis vi fortsætter sådan, er det kun os selv, der sætter grænserne

Kasper knytter næverne og lader Nicklas Bakman synge sejrs sangen, så Midtjylland spillerne ikke kan undgå at høre dem.

Kasper har nettop kunne se sit hold sejre 1 - 0 i sin debut over de forsvarende mestre fra Midtjylland. I en kamp, hvor AGF sad på de fleste chancer og udspillede et FC Midtjylland hold, som tydeligvis ikke havde forventede de taktiske ændringer Kasper havde lavet op til kampen.

De forgående 5 venskabskampe havde budt på 4 sejr og ét enkelt uafgjort. Alle med en 4-3-3 opstilling med offensivt spil og højt genpres. Men til dagens kamp var taktikken skiftet til en 5-3-2 med fokus på hurtige kontraer, hvilket FC Midtjylland slet ikke kunne omstille sig på.


14.07.18 - 1. Runde Superligaen

FC Midtjylland 0 - AGF 1

Mål AGF - Jakob Ankersen
Mål FCM -

Opstilling

O. Whally
J.Ankersen-N.Backman-F.Tingager-J.Juelsgård-C.Højer
B.Blume-J.Stage-M.Spelmann
M-Bundu-P.Mortensen

Referat

I en første halvleg hvor AGF var konstant farlige, var det overraskende at vi skulle helt hen i det 39 minut før Jakob Ankersen endnu engang slap igennem på sin højre kant, hvor han fungerede som en offensiv wingback og kunne hamre bolden i kassen fra kanten af feltet, efter et flot opspil fra Blume og Stage. Før scoringen havde AGF og især de to wingback haft gode tilbud, og førte allerede skud statistikken med 9 mod 2. Som anden halvleg skred frem og Midtjyderne var tvunget til at komme længere frem, betød det blot at AGF blev endnu farligere men trods gode forsøg til Patrick Mortensen og André Riel forblev det 1 -0 og det er takket være en velspillende Jesper Hansen som fortjent blev værternes bedste spiller.

Skud 5 - 18
Skud på mål 2 - 8
Gule kort 4 - 0
Bold besiddelse 43 - 57
Mikaelletager
bruger
26. maj 2019 21:44
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

Kasper træder ind i cirklen af spillere på den våde græsplæne på trænings anlægget på Fredensvang i Aarhus forstanden Viby. Truppen har netop afsluttet den tidlige træning Onsdag.

Vi er et team, og det I har vist mig indtil nu bekræfter mig bare i, at vi er på rette vej. Men for mig, er det også vigtigt I ved, at vi skal hjælpe hinanden med at blive bedre, også selvom det i sidste ende betyder I skal andets sted og prøves af, for det er mit ønske at i skal blive de bedste udgaver af jer selv, som overhovedet muligt. Derfor syntes jeg lige vi skal give Højer og Ankersen en ekstra hånd for at være kommet på uges hold og Ankersen for at have scoret rundes mål. Så har du alligevel lyttet lidt til mig

Gruppen griner inden Ankersen tager ordet

Tja, men det betyder ikke noget for mig. Holdet er det vigtigste, men tak chef

Gruppen opløses og trisser så småt ind mod det nyt anlagte klubhus, mens nogle af de unge spillere samler de sidste bolde sammen, men der, blandt de yngste hjælper Jens Stange og Jakob Ankersen til. Smilet på Kasper ansigt breder sig, han kan se, at gruppen så småt begynder at forstå, at sammenhold og team work er det der skaber de bedste rammer for at den enkelte bliver bedre.


Dette indlæg er blevet rettet 26. maj 2019 21:46 af Mikaelletager
Mikaelletager
bruger
26. maj 2019 22:24
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

22.07.18 2. runde Superligaen

AGF 1 - 1 FC Nordsjælland

Mål AGF - Patrick Mortensen
Mål FCN - F. Tingager (selvmål)

Opstilling

O. Whalley
M. Anbo-N.Backman-F.Tingager-C.Højer
B.Blume-J.Stage
M.Kaastrup-M.Bundu-J.Ankersen
P.Mortensen

Referat

AGF stillede op til dagens kamp med en højre siden bestående af to 17 årige. Magnus Anbo og Magnus Kaastrup, begge spillere som i optakten til denne sæson havde vist gode takter, men det var tydeligt som FC Nordsjælland fik gang i deres kombinations spil, at de netop havde udset sig AGFs højre side som det svageste led. De kom gentagene gange igennem, og kampen var ikke mere end 7 minutter gammel da Amon slap igennem og sendte er fladt indlæg ind i feltet som Tingager hårdt presset af den hurtige Donyoh sendte i eget mål. Derefter sad FC Nordsjælland på spillet, men et par taktiske ændringer og et side skifte mellem Ankersen og Kaastrup betød at AGF fik kæmpet sig mere ind i kampen. Ved halvleg førte AGF således skudstastikken 5-3.
AGF kom som forvandlet ud til 2. halvleg og allerede efter 4 minutters spil blev Patrick Mortensen sendt i dybden og kunne gøre det til 1 - 1 herefter sad AGF på alt, og kun en enorm ineffektivitet af Kaastrup og Bundu sørgede for FC Nordsjælland kunne rejse tilbage med ét point. AGF kan kun kigge indad og spørger sig selv, hvordan de ikke vandt den kamp.


Skud 13 - 4
Skud på mål 6 -2
Gule kort 1 - 1
Bold besiddelse 58 - 42
Mikaelletager
bruger
27. maj 2019 19:52
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

30.07.18 3. Runde Superligaen

Vejle 1 - 4 AGF

Mål AGF - B. Blume, P. Mortensen*2, Tobias Sana
Mål Vejle - K. Finnbogason

Opstilling

O. Whalley
A. Munksgaard-N.Backman-J.Juelsgård-C.Højer
J.Stage-B.Hvidt
J.Ankersen-B.Blume-M.Bundu
P.Mortensen

Referat

Kasper Horveds tropper overraskede endnu engang I denne Jyske klassiker. AGF kom buldrende fra starten, og skød Vejles tropper i sænk allerede fra første fløjt. Bror Blume kunne starte AGF festen med et flot langskud mål fra 25 meter. Herefter fik AGF spiller endnu mere fat i kampen, og Patrick Mortensen kunne fortjent følge op på sin egen afslutning og sende boden i mål. Da 1. halvleg blev fløjtet af kunne udeholdet gå til pause med en 2-0 føring. Vejle ændrede taktik og satsede på flere lange bolde, hvilket så ud til at overraske AGF forsvaret, og den evige målscore Finnbogason kunne heade et godt slået indlæg i mål, og skabe fornyet tro i den fodbold glade by. Men målet virkede som en rød klud for AGF spillerne, og efter Vejles mål sad Aarhus klubben på alt. Først gjorde Tobias Sana det til 3-1 med en flot flugter inde i feltet, inden Mortensen lukkede kampen til 4-1 med endnu en repost tæt på mål. AGF har indtil nu fået en lovende start under den nye manager, hvor modstanderen ser ud til, at have problemer med at læse den aggressive pres stil.

Skud 7 - 29
Skud på mål 4 - 8
Gule kort 3 - 2
Bold besiddelse 48 - 52
Mikaelletager
bruger
27. maj 2019 20:03
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

Det er sgu ved at være længe siden vi har haft 3 spillere på månedens hold. Tillykke Kasper! Man kan sku mærke den gode stemning helt her oppe

Mailen er fra Kasper Gaarde, den presseansvarlige i klubben, med CC til Jakob Nielsen og Peter PC som vanen tro. Intet går de to næsten forbi.

Horved trykker på linket. Casper Højer, Nicklas Bakman og Patrick Mortensen er alle udvalgt til månedens hold.

Kasper smiler, mens suset der fortæller ham, at jo bedre det går, jo mere vil folk se ham fejle spreder sig til maven og ud i resten af kroppen. Han lever.
Mikaelletager
bruger
27. maj 2019 20:44
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

03.08.19 4. Runde Superligaen

AGF 2 - 0 Sønderjyske

Mål AGF - M. Kaastrup, B. Hvidt
Mål Sønderjyske -

Opstilling

O. Whalley
A.Munksgaard-N.Backman-F.Tingager-C.Højer
B.Hvidt-J.Stage
J.Ankersen-B.Blume-M.Kaastrup
P.Mortensen

Referat

9.800 tilskuere overværede den sene Fredags kamp mellem AGF og Sønderjyske. Horved havde valgt de unge talenter Benjamin Hvidt og Magnus Kaastrup til dagens kamp, og det skulle vise sig, at være klogt. Magnus Kaastrup kunne få sekunder før pause fløjtet heade et skarpt slået hjørne i kassen. Hvis Sønderjyske havde håbet på at overraske og komme bragende ud til anden halvleg blev det hurtigt ødelagt da Benjamin Hvidt kunne sætte bolden op i hjørnet efter et velspillet opspil i venstre siden. Efter 2 -0 målet kom Sønderjyske ikke frem til det store, og AGF kunne fejre en første plads og at for første gang længe scorede to af klubbens egne talenter i samme kamp, begge med deres første mål i den hvide trøje.

Skud 15 - 3
Skud på mål 6 - 2
Gule kort 1 - 1
Bold besiddelse 59 - 41
Mikaelletager
bruger
28. maj 2019 18:05
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

Bussen triller det sidste stykke op af den lille bakke ved Randers stadion. Om få timer starter et af årets vigtigste kampe. For fansene. Horved har godt kunne mærke den ekstra gnist og opmærksomhed medierne og klubben selv har skabt om kampen, og spillerne har i de sidste træninger op til kampen også givet den ekstra gas. Nogle med hovedløse tacklinger og vanvids aktioner.

Hør drenge, Sæt jer lige ned og sluk musikken. Jeg kan mærke at mange af jer er ekstra tændte fordi vi i dag møder Randers, nogle af jer med fortid her, andre bare fordi det er rivalerne og nabo klubben. Hvis vi går ind til kampen og spiller for at hævne noget, eller for at undgå at tabe, så taber vi. Men hvis vi går ind og spiller vores spil, ligesom det var alle andre, så vinder vi. Uden anset hvilket hold der står på modsatte side af banen så er de fjenden og vi SKAL ALTID HAVE DENNE SULT OG GNIST FOR AT SEJRE OVER FJENDEN!

Flere af spillerne kigger forbavset op på den store mand som råber for fulde kræfter

Det er en misforstået idé at en sejr tæller mere fordi modstanderen hedder Randers, eller et eller andet ligegyldigt!! 3 point er fucking 3 point. Jeg vil ikke se at i svigter jer selv i dag, ved at tro at denne kamp er vigtigere end alle andre. Jeg forventer i går derud og spiller kampen som vi har spillet alle andre i år. For at vinde og intet andet. Jeg vil ikke se nogle vilde tacklinger eller hævn aktioner. Dette er en kamp ligesom alle andre

Stilheden i bussen fortæller at svadaen har virket. Flere ruller høretelefonerne sammen og propper dem i lommen. Koncentrationen stråler ud af øjnene på samtlige spillere.

Horved sætter sig ned. Pulsen er høj, også højere end ved de tidligere kampe, for selvom spillerne ikke kan gøre forskel på modstanderne, kan Horved ikke undgå at hade Randers lidt mere end alle andre hold. Sådan er det bare at være AGF fan.
Mikaelletager
bruger
28. maj 2019 18:25
svar
anmeld

Sv: Kasper Horved - Millionæren i modvind?

12.08.18 5. Runde af Superligaen

Randers 1 - 2 AGF

Mål AGF - B.Blume, J. Ankersen
Mål Randers - E. Riis

Opstilling

O.Whalley
M.Anbo-N.Backman-F.Tingager-C.Højer
A.Guira-J.Stage
J.Ankersen-B.Blume-M.Kaastrup
P.Mortensen

Referat

Horved bliver ved med at overraske og Aarhusiranerne må efterhånden tro på CL fodbold fra næste sæson. Forventninger til ukendte tidligere iværksætter og soldat var nærmest ikke eksisterende, men Jakob Nielsen må have set noget, ingen andre kunne. AGF kunne med en sejr tilbageerobre første pladsen fra Aab som tidligere på dagen havde vundet deres kamp. Bror Blume der virkelig har nydt godt af Horveds ankomst, kunne starte AGF festen allerede efter 7 minutter, da han afslutter et godt angreb. Efter et kvarters spil måtte Marvin Egho udgå med en skade, men erstatningen Emil Riis skulle blot bruge 8 minutter inden han kunne prikke boden i mål efter en personlig fejl af Tingager. AGF pressede på og ligende det hold der ville sejren mest og efter 51 minutter kunne Randers ikke holde stand mere. I et klodset forsøg på at standse den unge kant komet Kaastrup blev AGF tilkendt et straffe som Ankerson sikkert sparkede ind og AGF kunne dermed sikre sig de 3 point og en første plads.

Manager | Kasper Horved - Millionæren i modvind?

1 2 3 4 5 6 7