Luk

bold.snak

Artikler | EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
9. okt. 07:12
svar
anmeld

EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

Formanden for sammenslutningen af europæiske ligaer Larc-Christer Olsson ønsker, at transfervinduerne lukker samtidig i alle ligaer i Europa.Læs hele nyheden her
steady
bruger
9. okt. 07:39
svar
anmeld

Sv: EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

Opret en doodle. There, fixed it.
Peter Nielsen
bruger
9. okt. 18:43
svar
anmeld

Sv: EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

Så gerne at de stærkeste ligaer lukkede transfervinduet en uge eller to før resten. Når det er sagt bør der ikke være stor forskel på hvornår vinduet lukker. Det engelske vindue lukkede absurd tidligt i forhold til andre lande, men det er noget de selv har valgt, og klubberne havde rigelig tid til at få handlet hvis ellers de havde gjort deres forarbejde.

Steffen_M
bruger
10. okt. 00:13
svar
anmeld

Sv: EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

Men de engelske klubber er vel primært træt af at Spanske klubber, nærmere bestemt Real Madrid og Barcelona,
måske tildels også Juventus, PSG, Atletico.

Undrer mig dog lidt over at det overrasker dem, tænkte det selv da de indførte det, hvilket vil sige de burde også kunne have gennemskuet at dette ville ske.

Og svært helt at lave en fælles for alle, klimaet taget i betragtning, der er bare forskle på Nord- og Sydeuropa i forhold til hvornår det giver mening at spille bold.

Og hvis det skal være fælles for alle, vil det blive ved med at være ved den første landsholdstermin i september, og der vil klubber så brokke sig over at der allerede er spillet 5-8 kampe i ligaen og så er der hele CL/EL/ECL kval.kampe/gruppekampe spørgsmålet