Luk

bold.snak

Bold | Lars Olsen kan blive en succes i EfB

Forfatter Indlæg
Liga Nord
bruger
28. okt. 14:36
svar
anmeld

Lars Olsen kan blive en succes i EfB

Der er ingen tvivl om , at Lars Olsen vil passe godt til EfB ! - Hans stille og rolige facon er som skabt til det vestjyske . Når EfB har vundet medaljer eller pokaler , har det altid været et hold med et knald-godt forsvar og meget hurtigere angriber . Historisk set , da EfB sidst vandt det danske mesterskab i 1979 med super-forsvars-dirigenten Erik Brock Pedersen - " Sjønne " som midt-banens drivkraft og meget hurtige angriber i Østergaard og " IVER " . Sidst da EfB vandt pokalen i 2013 var det det samme billede og et godt forsvar og hurtige spillere som brødrene Ankersen og Braithwaite fremme på banen. - Den stil mestre Lars Olsen til fulde og med den rigtige sammensætning af truppen, vil det sagtens kunne bringe EfB op blandt de bedste igen som i sidste sæson . - Der må være optimisme efter ledelsen dygtige arbejde her .
Der Kaiser
bruger
28. okt. 14:49
svar
anmeld

Sv: Lars Olsen kan blive en succes i EfB

Han kan vel også blive en fiasko...Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor

Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen´s so gerne, können´s aber nicht!
Liga Nord
bruger
28. okt. 15:07
svar
anmeld

Sv: Lars Olsen kan blive en succes i EfB

Hvis nedrykningen bliver en realitet i denne sæson. så får han aller-tiders mulighed for at bygge et nyt hold op - lige en opgave for rutinerede Olsen. - Men med hans enorme taktiske styrke og Claus Nørgaard som den der elsker at arbejde med talenterne , så ser det ud til at være et godt makkerpar !