Luk

bold.snak

Artikler | Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
13. aug. 22:52
svar
anmeld

Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

Xavi ser ikke sig selv blive FC Barcelona-træner lige nu, selv hvis trænersædet skulle blive ledigt. Læs hele nyheden her
Cerezo
bruger
13. aug. 23:14
svar
anmeld

Sv: Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

Det er vel også fint nok hvis Ronald Koeman eller en anden med lidt mere trænererfaring får chancen inden det bliver Xavis tur. Optimalt set prøver han sig af på en lidt højere hylde indtil da for at kunne komme ind i rollen med lidt mere ballast, selvom jeg godt ved at Barca ikke har haft for vane at rekruttere trænere med specielt imponerende meritter de seneste mange år.
Binne7
bruger
13. aug. 23:42
svar
anmeld

Sv: Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

Egentlig sjovt man siger en træner, med mere erfaring lige skal til, inden Xavi kommer! Burde man ikke sætte næsen op efter en der kunne være der de næste 25 år?
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Cerezo
bruger
14. aug. 00:15
svar
anmeld

Sv: Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

@Binne: Hvorfor skulle det være et mål i sig selv at en træner skal blive i klubben så længe? 25 år i den samme klub er jo ekstremt sjældent og vel endnu hårdere i dagens verden, hvor man som træner/manager er på hver eneste dag i forhold til medier og fans på en helt anden måde end for 20-30 år siden, hvor der mest var fokus i weekenden i forbindelse med kampene. Desuden er tålmodigheden blevet meget mindre -især i de store klubber. Derfor tror jeg at der går længe inden vi ser den næste Ferguson, Lobanovskij eller Guy Roux i såvel Barca som i andre europæiske storklubber.

Og så synes jeg bare at det virker en anelse mere seriøst at man tager en mand med noget erfaring til så vigtigt et job. Men det sker jo alt oftere at klubberne tager en chance med en eks-spiller og lykkes som med f.eks Guardiola samt Zidane og senest har Juve udnævnt Pirlo helt uden trænererfaring som sin cheftræner. Så det er da muligt at jeg tager fejl mht. Xavi.
Dette indlæg er blevet rettet 14. aug. 00:17 af Cerezo
Bobby Wrenøe
bruger
14. aug. 16:19
svar
anmeld

Sv: Xavi: Ikke tiden til at være Barca-træner nu

Man kunne måske endda argumentere for, at hvis man vil have sig en lovende trænerkarriere er FCB et af de værste steder at komme til lige nu !!!

Uden at være nogen ekspert i Barcas anliggender, så har jeg det indtryk, at ledelse er uønsket, handlesvag og med en dårlig/manglende vision.

Jeg tror Xavi savler for at komme til Barcelona og vende tilbage til Tiki Taka med barcatalenter krydret med nogle stjernespillere.

Problemet lige nu, er at dem som er der bare ikke kan det - Xavi er væk, Iniesta er væk og så "hænger" man på Messi - verdensstjerne uden tvivl - men holdet spiller lige så fattigt som Argentina gør når Messi er med - bold til Messi og så ser vi hvad han finder på.

Jeg tror Xavi er for "klog" og bekendt med klubbens styring til at gå ind lige nu - bedre for ham at afvente
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC