Luk

bold.snak

Artikler | Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

1 2  

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
17. sep. 06:39
svar
anmeld

Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Gareth Bale er tættere på at forlade Real Madrid, end han har været før i sine syv år i klubben. Det fortæller waliserens agent. Læs hele nyheden her
bruger 153028
bruger
17. sep. 06:53
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Yeeeeees farvel !!!!
Mike Ashley
bruger
17. sep. 07:22
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

underlig kommentar.

Kan godt forstå, hvis man er glad for en lösning der er god for alle parter findes.Det tror jeg ligefrem alle folk er. Kan bare ikke se hvorfor man skriver som man gör om en spiller der har gjort en hel del for ens klub og hvor man ikke kender alle detaljer om, hvorfor ting ikke er gået helt efter planen det sidste stykke tid. Lidt arrogant i mine öjne, men desvärre noget man tit oplever ved personer der har valgt at väre fan af en storklub og derved fra udgangspunbktet mener man er hävet over alle andre.
Top1206
bruger
17. sep. 07:50
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

God pointe, men det sgu ikke om det er storklub. Til forskel for mange andre hold er konkurrencen ekstrem og Bale har virkelig ikke bidraget i flere år på topplan og været meget skadet. I RM spiller man sig ikke i form under kampene. Med hans løn må man forvente at han spiller min. 80% af kampene og udviser et stort engagement - så det kunne tyde på at du ikke ser RMs kampe..
Mike Ashley
bruger
17. sep. 07:57
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Handler det ikke lige så meget om, at man har en träner der har fundet spillere han hellere vil bruge?(konkurrence, niveau og spillestil selvfölgelig en faktor). Der må man så handle ud fra, at man har en spiller med en meget lang og dyr kontrakt og finde en lösning der virker for alle parter. Det virker det så ikke til man har kunnet og så har vi set en situation med en klub der er städig og en spiller der egentlig er fint nok tilfreds med hvad han blev betalt(not også en smule städig).

Anyways, min störste pointe er, at jeg ikke forstår hvorfor fans af klubber kan få en arrogant tilgang overfor spillere og ikke kan se tingene fra deres perspektiv.
Dette indlæg er blevet rettet 17. sep. 08:01 af Mike Ashley
OfficialSky2K14
bruger
17. sep. 08:51
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

@Mike Ashley

Og jeg forstår ikke hvordan folk ikke forstår det her. Det er faktisk ikke super kompliceret, men jeg kan godt forsøge at gøre det simpelt, forhåbentligt uden at komme til at lyde arrogant. Gareth Bale har gjort en del for Real Madrid, ja. Og for det siger vi alle tak som fans. Jeg blev selv helt ekstatisk den dag Bale skrev under med Real Madrid fordi jeg i forvejen havde fulgt hans karriere tæt i Tottenham.

Men vores problem som fans er, at manden i de seneste år har gjort det klart og tydeligt for enhver at han hellere vil sidde på bænken, nyde sin golf og sin tårnhøje løn end rent faktisk at være en ordentlig repræsentant for klubben. Hans dumme banner med Wales. Golf. Madrid. understreger bl.a. min pointe. Han gør konstant nar af Real Madrid med hans dumme komedier på sidelinjen, hvorved han hele tiden skaber dumme debatter om klubben i medierne. Derudover taler Zidanes manglende tiltro til ham på banen også sit eget tydelige sprog.

Dog er det i sidste ende Real der har stukket ham for høj en løn og for lang en kontrakt og den ligger 100% på deres bord. Real Madrid ligger i den seng de selv har redt og det er kun deres egen fortjeneste at Gareth stadig fylder på lønbudgettet.
Return_of_the_Mølbat
bruger
17. sep. 09:24
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Gareth Bales sidste gode kamp for Real Madrid var CL-finalen i 2018. Det er over 2 år siden, så jeg forstår ikke, at folk kan være overraskede over, at vi madridistas er begejstrede for at se ham forlade klubben. Det kan kun være, fordi man ikke har set en Real Madrid-kamp siden den CL-finale, og derfor stadig sidder med en fornemmelse af, at Bale er en verdensklassespiller. Det har der som sagt ikke været tegn på, at han skulle være i de seneste to år, og i den tid har waliseren tilmed hånet Los Blancos i offentligheden med sit åndssvage stunt med det der flag samt andre tåbeligheder, mens han har siddet på bænken, hvor kameraerne har fanget ham i bl.a. at lade som om, at han sov under en kamp. Real Madrid-supporterne har mistet tålmodigheden med ham, og derfor er vi ekstatiske for at se ham smutte.
Fan af: Real Madrid C. F.
Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro
(Man kan kun være fan af 1 hold).
Over 9000
bruger
17. sep. 09:50
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

PLEEEEEASEEEEE få den handel i hus hurtigst muligt, koste hvad det vil!!!
FC København
Real Madrid CF
Rasbak
bruger
17. sep. 09:59
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Det er mærkeligt at Real ikke har gjort mere for at afhænde Bale. ..

Med "gjort mere" mener jeg aktivt at lave et økonomisk forløb for en interesseret klub, hvor man betaler en del af Bales løn i kontraktperioden således at en ny klub kun betaler den del, der modsvarer en tilsvarende kontrakt i det aktuelle marked.

For Real Madrid ( som konsekvent har valgt IKKE at benytte Bale overhovedet ) vil enhver lønindtægt fra en ny klub mindske det tab som man lider i kontraktperioden. Alternativet er jo at man står med hele hans astronimiske løn ( 5 mill kroner om ugen ??) mens man ingen benefit får af hans tilstedeværelse.
*
sodhi
bruger
17. sep. 11:33
svar
anmeld

Sv: Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Jeg begriber ikke, at folk kan have et indtryk af, at Bale har "gjort meget for Real Madrid". Han spillet fast i en lang periode, uden nogensinde at imponere (selvfølgelig husker man små sekvenser, hvor alting gik op i en højere enhed, men "big picture" er uimponerende). Han har gjort absolut intet for at integrere sig i gruppen af spillere (han har ingen relationer med folk i klubben, og han snakker ikke spansk - overhovedet - trods 7 år i klubben), og har derudover foretaget sig en række handlinger, der direkte og indirekte har latterliggjort sine holdkammerater og klubben som sådan (golf under "skade", grimasser under kampe, og dansen med landsholdskammerater med banner, pålydende teksten "Wales. Golf. Madrid. I den rækkefølge"). Derudover har han været skadet så meget i hans tid hos Real Madrid, at han ikke har tjent som en pålidelig spiller for klubben, hvilket naturligt har skadet hans spilletid.

En del af Bale-farcen er givet Real Madrids skyld, en del er uheldige omstændigheder, og endnu en del er Bale selv.

For alle parter vil hans (forhåbentligt snarlige) salg være en god fortælling. Jeg fokuserer dog alene på, at Real Madrid er bedre tjent uden ham. Hans historie må hans egne fans fokusere på.

Artikler | Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

1 2