Luk

bold.snak

Artikler | Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
18. sep. 08:00
svar
anmeld

Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

FC Midtjyllands Brian Priske er dybt imponeret af det niveau, som Jens-Lys Cajuste har vist de seneste måneder.Læs hele nyheden her
lik02y
bruger
18. sep. 08:26
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Det er hel vildt at tænke på hvor mange gode og unge spillere FCM har omkring holdet. De kommer jo til at tjene kassen på alle de salg
!8r3nQ3
bruger
18. sep. 08:59
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Det er jo også deres strategi.
Defensive Tunger
bruger
18. sep. 10:14
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Han var virkelig god mod YB.
Han må gerne udvikle sine afleveringer yderligere og koncentrationen omkring disse, så bliver han helt uhyggelig god.
Der er flere gange hvor han laver glimrende ting, men skiller sig lidt sløjt af med bolden. Ligeledes spiller han på en position hvor det kan være rigtig dyrt når han taber den, og det er faktisk sket en del gange at modstanderen har fået farlige kontra når han mister den.

FCM har vel på tirsdag alle deres spillere tilbage fra skade og godt på vej til at være i form, bliver spændende at se hvem Priske foretrækker, måske det kan være forskelligt fra kamp til kamp. Mod YB starter Evander og Sisto ude, det kan der ikke være ret mange flere kampe hvor de begge gør.
I forsvaret har man også en Cools og til dels Dyhr der ikke kan være helt tilfredse hvis ikke de får ok med spilletid. Nicolaisen også. Så er der jo også Vibe og Ronnie, men måske sidstnævnte skal væk, men gad da også godt vide om Vibe er tilfreds med at være så langt fra, måske en anden SL klub kunne bruge ham.
Victory
Banned
18. sep. 10:43
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Dyhr er ung og må have lidt tålmodighed... Hans tid skal nok komme. Cools har ganske enkelt ikke klasse nok til holdet. Om du så sætter en kegle op på kanten, så kommer han ikke forbi! Både Sisto og Evander er selvskrevne på holdet, når de er klar... og det tror jeg, at begge er ved at være. Jeg ser det som et større problem, at et så stort talent som Nicolaisen sidder og rådner op på bænken. Han udvikler sig ikke mere, før han kommer til at spille.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Neigaard
bruger
18. sep. 10:48
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Håber Priske kommer til at bruge Nicolaisen i rotation, nu hvor der kommer så mange kampe. Er helt enig med Victory i at han er alt for god til bænken, men svært med ligaens 2 bedste CB på holdet.
Cools er bare ikke god nok, ud med ham igen og sælg endelig James ved samme lejlighed.
Ikast fs. Siden 78
WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Ukendt Profil
bruger
18. sep. 11:16
svar
anmeld

Sv: Priske om ung komet: Har enorme kvaliteter

Enig Neigaard!
Jeg har ved mange lejligheder siddet og irriteret mig over hvor dårligt James dækker op.
Han er lynende hurtig - og af den årsag har han på lavere niveauer altid kunne redde kastanjerne ud af ilden, når han har været fejlplaceret. Men på SL niveau bliver hans mangler udstillet - og af en eller anden årsag, har trænerstaben ikke formået at lære ham at placere sig ordenligt (i hvert fald ikke igennem en hel kamp).
Han burde træne med 20 kg. dødvægt på ryggen hele tiden, så han kunne lære at forsvare med indersiden af hovedet (og så ellers blive tvangsindlagt til at se video med René Henriksen, Niclas Jensen og andre skildpadder, der alligevel har formået et få en fornem karriere på trods af manglende speed).