Luk

bold.snak

Artikler | AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
4. maj 08:21
svar
anmeld

AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Selvom Tim Prica har leveret godt på det seneste, så er AaB stadig på jagt efter forstærkninger til angrebet, fortæller sportschef Inge Andre Olsen. Læs hele nyheden her
Jokeren1978
bruger
4. maj 08:46
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Man vil gerne have en angriber der score 20 mål - men man vil ikke betale for det.

Og

Weert han ryger åbenbart - ham burde de beholde.
Dette indlæg er blevet rettet 4. maj 12:07 af Jokeren1978
Rasmus
bruger
4. maj 08:46
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Mand roser konens madlavning: Bestiller en pizza.
Dette indlæg er blevet rettet 4. maj 08:50 af Rasmus
Kosmisk Kaos
bruger
4. maj 09:17
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Tom skal ned i løn, før en forlængelse kan komme på tale. Det ved Tom også godt. Derfor er det ikke noget at sige til, at han afsøger mulighederne for en sidste stor kontrakt et sted. Lur mig, om det ikke ender med, at han kommer tilbage til forhandlingsbordet på Inges kontor. Det håber jeg. For Tom kender klubben indgående. Han er god til at linke op med midtbanen og han kommer frem til en helveds masse chancer. Problemet har været, at han ikke har sendt kuglen i rusen. Det er den primære grund til, at AaB som udgangspunkt ikke har været interesseret i at forlænge aftalen med Tom.

Der skal også være plads til, at Prica kan få en masse spilletid i næste sæson. Han fyldte 19 i sidste uge, men han har allerede nogle interessante spidskompetencer med sit gode venstreben og sin evne til at få afsluttet. Fortsætter udviklingen, er han typen, der har potentialet til at score rigtig mange mål.

Det ér dyrt at hente en angriber, der kan score mange mål. Det optimale ville være, hvis man kan få Prica og Tom til at lykkes.
Fy for dælen hvor er du en grimmer fyr

Dette indlæg er blevet rettet 4. maj 09:20 af Kosmisk Kaos
Kahuna
bruger
4. maj 09:30
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Inden man begynder at tale om nye spillere, burde man i stedet få forlænget med nogle af dem som allerede er i klubben. Det virker mærkeligt at man ikke vil forlænge med hverken Tom eller Lukas Klitten.

Når det er sagt synes jeg ikke umiddelbart det er angriberposten hvor manglerne i truppen er størst. Hvad enten man spiller 3-4-3 eller 4-2-3-1, burde 2-3 angriber (Tom, Prica og Rufo) være nok i både kvantitet og kvalitet. Synes i stedet bredden i forvaret er ret sløj. En ung, energisk højreback til at dække og på sigt afløse Palle ville være ideelt. Spillere som Rasmus Carstensen eller Jacob Bruus ville stå højt på min ønskeliste

Derudover skifter Rinne med 100% sikkerhed til sommer, så man skal også have tænkt målmandssituationen igennem
keane10
bruger
4. maj 09:48
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Van Weert har været okay i hans AaB tid og har flere gode kompetencer, men han har aldrig etableret sig som en profil, det har været ud og ind af holdet under alle trænere. Uden at have set hans lønseddel så tør jeg alligevel godt påstå at han er blandt de bedre lønnede i klubben.

Så jeg forstår godt at man kigger sig lidt omkring, selvom van Weert er en fornuftig god spiller, det virker da heller ikke som om der står en kø af klubber og frister, trods det at han er transfer fri til sommer.
Anders Aagård
bruger
4. maj 09:54
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

"Der skal også være plads til, at Prica kan få en masse spilletid i næste sæson. Han fyldte 19 i sidste uge, men han har allerede nogle interessante spidskompetencer med sit gode venstreben og sin evne til at få afsluttet. Fortsætter udviklingen, er han typen, der har potentialet til at score rigtig mange mål.

Det ér dyrt at hente en angriber, der kan score mange mål. Det optimale ville være, hvis man kan få Prica og Tom til at lykkes."

Jeg er så enig i den betragtning. Tom V.W. Er ofte spillet helt forkert, det sammen med LA. Begge spillere blomstrer når de spiller i midten, med mulighed for at søge ud, men Tom V.W. har scoret en hel del mål, når han har spillet i midten - Han er ikke en hurtig karl ude på fløjen, der sætter tre mand - Ved ikke hvilken træner der mente det var en god idé, men de gange han har spillet fløj, er det ikke gået ret godt!
9220KimØ
bruger
5. maj 18:30
svar
anmeld

Sv: AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

Klitten gider ikke forlænge, så det er vidst ikke så sjovt at afsøge den mulighed.