Luk

Luk
Næst efter egen lykke er andres ulykke ikke at foragte. Det gamle ordsprog gælder i den grad også på de brasilianske fodboldbaner, og jeg oplevede lykkerusen fra første paket, da Atlético-MG lørdag tog imod mestrene fra Palmeiras i den 23. runde af Serie A.

Det var bare en vanvittig kamp med 3 straffespark, 2 udvisninger til gæsterne, og et mål til hver side. Det var især straffesparkene, som fik folk til at gå amok. Vi fik nemlig 2 missere fra pletten, og det giver jo en dejlig mulighed for at gå glædesamok for findes der noget bedre end at kunne hovere over for modstandernes fans?

Denne Atlético-fan på videoen tog i den grad vare på muligheden, da Deyverson fra Palmeiras misbrugte sit forsøg fra 11-meterpletten ved stillingen 1-1. Men der var også en forklaring på, at den fik ekstra gas. Hjemmeholdets Fred havde nemlig allerede misset et straffe ved stillingen 0-0, så det var bare payback-time.

Det er noget helst specielt at gå til fodbold i Brasilien. Her køber man en siddeplads, men får lov til at stå op under hele matchen. Ingen har ro til at sidde ned i 90 minutter, når favoritterne spiller. Jeg håber, at denne video giver lyst til selv at opleve fodbolden live i Brasilien. Men pas på. Når først brasserbacillen er kommet ind under huden, så er den umulig at komme af med igen :)


Videoerne du SKAL se

Guldkorn fra divisionerne

Frisparksperler & langskudsdrøn

Hey€ fodbold spilles altså ikke kun på græs

Kvindebold

Freestyle & tricks

VM

Lækkerier fra FIFA

Seneste uploads