LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Transfertid: Saints kigger på Brentford-duo

| International | 2 kommentarer
Schmeichel, De Gea, Cech? BBC’s læsere er ikke i tvivl: Han er den bedste målmand i Premier Leagues historie
Breaking! Tottenham bekræfter, hvor længe de må undvære Harry Kane
Pogba hylder Solskjær: Han har givet mig smilet tilbage
Avis: Man Utd-spillerne vil have Ole Gunnar Solskjær som permanent manager
Chelsea sætter høj pris på Eden Hazard hvis han virkelig vil til Real Madrid - så meget koster han
Transfertid: Saints kigger på Brentford-duo
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - AC Milan
Super Cup (16/01)
bet365 1,50 4,10 7,50
NordicBet 1,48 4,05 8,35
Oddset 1,47 4,00 7,80
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Southampton holder øje med Brentford-duo
Ifølge Sky Sports har Southampton i de seneste måneder holdt et vågent øje med Brentfords Chris Mepham og Ollie Watkins. Cheftræner Thomas Frank håber at fastholde duoen. 

Monaco lejer Batshuayi
Michy Batshuayi fik for nylig ophævet sin lejekontrakt med Valencia, og nu kan være på vej til Monaco, der ifølge Sky Sports har forhandlet med Chelsea om en lejeaftale. 

Parma snupper tidligere Milan-midt
De italienske medier Sky Italia, La Gazzetta dello Sport og Sportitalia melder alle, at Parmas køb af den tidligere Milan-spiller Jurac Kucka er en realitet. Slovaken, der spiller i tyrkiske Trabzonsspor, har fået grønt lys til et skifte. 

Fiorentina-tæt på Nørgaard-konkurrent
Ifølge Sky Italia er Fiorentina tæt på at forstærke midtbanen med West Hams Pedro Obiang. The Hammers har angiveligt accepteret et bud på 83 millioner. Den 26-årige midt har en fortid i Serie A. 

Robert Skov: Jeg bliver i FCK
Superliga-topscoreren fortæller til Ekstra Bladet, at han ikke har tænkt sig at skifte i dette transfervindue. Han har stadig mulighed for at udvikle sig i klubben, lyder det fra kantspilleren. 

Arnautovic vil væk fra West Ham
Ifølge holdkammeraten Michail Antonio er det ingen hemmelighed, at Marko Arnautovic gerne vil væk fra klubben, siger han ifølge Sky Sports. West Ham har angiveligt afvist et kinesisk bud på profilen. 

Napoli-kroat kan forlade klubben
Napolis kroatiske midtbanespiller Marko Rog kan forlade klubben på en lejeaftale i januar, siger cheftræner Carlo Ancelotti, ifølge Marca. Samme medie skriver, at Sevilla viser interesse for spilleren.

Boca-midt kan ryge til Serie A
Boca Juniors' midtbanespiller Nahitan Nandez kan være på vej til et skifte til Serie A-klubben Cagliari, siger Bocas præsident Daniel Angleci til den argentinske radiokanal Radio Continental. Først skal klubberne dog blive enige om økonomien.

Barca-træner vil have ny angriber
FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, ser gerne, at klubben henter en ny angriber, siger han ifølge El Mundo Deportivo. Barca har netop solgt Munir El Haddadi til Sevilla, og derfor er man tyndt besat helt fremme, mener han. 

United overvejer Gareth Southgate
Den engelske landstræner, Gareth Southgate, er en af de personer, Manchester United overvejer at ansætte som klubbens nye manager, skriver Sky Sports. United skulle være imponeret af Southgates spillestil og arbejde med unge spillere. Han har dog kontrakt som landstræner frem til 2022.

Willian skal blive i Chelsea
Chelsea-træner Maurizio Sarri vil have, at Willian bliver i Chelsea, da han er en vigtig spiller for klubben. Det siger han til Sky Sports. Ifølge samme medie har FC Barcelona igen vist interesse for brasilianeren. 

Sarri vil have Fabregas-erstatning
Maurizo Sarri vil have en erstatning for Cesc Fabregas, der er skiftet til AS Monaco, siger han til Sky Sports. Klubben er angiveligt interesseret i Zenits Leandro Paredes og Cagliaris eftertragtede midtbanestrateg Nicolo Barella.

Higuain vil væk fra AC Milan
Angriberen Gonzalo Higuain har udtrykt ønske om at forlade AC Milan, bekræfter cheftræner Gennaro Gattuso ifølge Sky Sports. Argentineren er blevet sat i forbindelse med et skifte til Chelsea.

Læs lørdagens 'Transfertid' her.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Stream Arsenal – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

2 kommentarer

Big5Leagues 12:07          
Så Har United vist opgivet Poch igen.
Er det 2. eller 3. gang?

Troede "Verdens største klub" kunne få hvem de pegede på?
ashhh 12:09          
ansæt nu bare Jardim og lad os komme videre
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar